Znowu opis z innego forum - ktoś oglądał ten film lata temu, ale nie pamięta nazwy ani aktorów w nim występujących.
Opowiada o facecie, który poddaje się operacji, a także zmienia swoje dane dentystyczne, aby podszyć się pod swojego rzekomo zmarłego(?) brata i zdobyć dużą sumę pieniędzy. Współpracuje z jakąś...
Zaciekawił mnie opis pewnego filmu: "Kiedy byłem mały, oglądałem stary chiński film. Mieliśmy go na VHS w latach 90-tych. Więc film musi pochodzić z lat 90-tych lub starszych. Nie pamiętam zbyt wiele z tego filmu poza jedną sceną. Było ciemno i była tam babcia, która zaczęła rzucać w walce igłami do szycia z...
Film mi się bardzo spodobał. Jego niesamowity klimat, tajemnica i ta Anna.
Podobno jest Habit kontynuacja - słyszeliście coś o tym ?
Znacie jakieś podobne filmy ?
Chodzi mi o motyw - kobieta wampir uwodząca mężczyzn?
Albo w ogóle jakieś ciekawe filmy o wampiryźmie - ale nie te klasyczne jak Drakula, Van...
Witam. Czy moglibyście polecić filmy, w których akcja toczy się dość wolno i nie ma aż tak dużej ilości dialogów? Preferowane gatunki: thriller, mystery, horror, kryminalny
Bardzo lubię aktorkę Sigrid Thornton. Postanowiłem ponownie obejrzeć tym razem wspólnie z mamą serial: Z biegiem rzeki. A wy jakie role Sigrid najbardziej lubicie ?
Chyba warto zmierzyć się z tematem...
Śmiertelna odwilż:
https://www.filmweb.pl/film/%C5%9Amiertelna+odwil%C5%BC-2009-482283/descs
Witajcie, poszukuję dobrego filmu (jak w tytule ;). Nie przepadam za kinem ciężkim o traumatycznej tematyce, raczej coś podnoszącego na duchu, pozytywnego albo po prostu wesołego. Dużo filmów widziałam i mój ulubiony to np. W pogoni za szczęściem czy Jabłka Adama, Sekretne życie Waltera Mitty... Z seriali Biały Lotos,...
więcejczesc, szukam dosyc starego filmu, w którym glowni aktorzy znalezni sie w serialu w telewizorze i odtad ich zycie bylo czarno biale i nie mogli z tego wyjść, nie pamietam tytulu, pomożecie? dziekuje