Bracia biIzniacy jeden mieszka w RFN drugi w NRD Jedno co ich łączy to praca w reklamie
Pewnego razu zamieniają się miejscami
Mają na nazwisko Schmidt
"- Ał, skurcz mnie złapał w szyję.
- Skurcz cię złapał w mózgu... żeby tak uciekać."
Wydaje mi się, że było to w jakiejś bajce z dzieciństwa i że jest to dialog między dwoma postaciami płci męskiej, przy czym ta ze skurczem była człekokształtna.
Tak, wiem - nie mam problemów w życiu, skoro nie mogę przez to spać...
Dubbing w jakimkolwiek kraju i języku to forma tłumaczenia obrazu, która była, jest i będzie kontrowersyjna ( w wersji tradycyjnej) W wersji w pełni AI lub częściowo byłaby może mniej krytykowana lub kontrowersyjna. Ma zalety jak i wiele wad, trudno powiedzieć co przeważa. Wersje filmów/seriali z napisami czy lektorem...
więcej
Witam, szukam dwóch filmów:
1. Pierwszy to prawdopodobnie amerykański thriller (chyba z elementami komediowymi), obstawiam lata 1990 - 2010. Uczeń (tak na oko szkoły średniej) został przez rodziców umieszczony w szkole z internatem, w których zaczęły dziać się jakieś dziwne rzeczy, nie czuł się tam bezpiecznie, chyba...
Oryginalny tytuł amerykański Hidden Secrets, w reżyserii Michaela Landona Jr. Główne role grają Dean Cain, Teri Polo i Joanna Going. Film opowiada historię małżeństwa, które staje w obliczu kryzysu, gdy żona decyduje się na zmianę swojego życia poprzez odchudzanie i trening z trenerem personalnym. Romansuje z tym...
Cześć
Szukam filmu który był bodajże o epidemi, kazali uszczelnić domy i tak go uszczelnili że koniec końców okazało się że ten wirus jest tylko u nich w domu bo był zbyt szczelny
Cześć
Prośba o pomoc. Szukam animacji prawdopodobnie lata 80, dark fantasy. Mam w pamięci jedynie scenę gdzie dwójka bohaterów, chyba księżniczka i wojownik uciekają przez bagna i gonią ich ludzie ??jaszczury??
Chyba amerykańska produkcja...
Cześć wszystkim
Nie pamiętam tytułu filmu o damskiej drużynie grającej w lacrosse'a, hokej na trawie lub coś tego typu.
Końcowa akcja filmu to ostatni strzał przeciwnej drużyny który ma zdecydować o wygranej lub przegranej.
Trener daje radę dziewczynie stojącej na bramce by stała w miejscu a obroni. Pomimo że...