Witam, posiada ktoś stare ulotki filmów z Cinema City? Zbieram sobie wszystkie bilety i ulotki filmów, na których byłem. Niestety brakuje mi La La Land oraz Baby Driver...
Jeżeli ktoś posiada, a nie potrzebuje, to chętnie przyjmę :) Oczywiście koszt przesłania pokryję oraz rzucę na przysłowiowe piwo ;)
Witam! Szukam filmu, dokładniej był to horror, gdzie pewna kobieta pojechała do starego, dużego domu pracować jako opiekunka do starszego mężczyzny, który był sparaliżowany (siedział na wózku), ona z czasem zaczęła rozumieć, że przeprowadzane tam są jakieś rytuały, a na samym końcu próbując ratować tego mężczyznę...
Szukam filmu w klimacie Pachnidła i Dziewczyny z Perłą. Czasy nawiązujące do malarza holenderskiego Jana Vanmeera. Cały obraz nieśpieszny, ale z pięknymi zdjęciami gdzie światło gra główną rolę!!!
Witam. Czy wie ktos moze gdzie mozna obejrzec azjatyckie horrory w polskiej wersji jezykowej? Nie chodzi mi o te najbardziej znane tytuly jak "dark water" czy "the ring" ale te mniej popularne :) Na dole dodaje kilka linkow do produkcji ktore mnie...
który nie może napisać dobrej książki a czas na jej wydanie goni wtedy tez postanawia wyjść gdzieś coś zjeść po drodze jakiś szalony kierowca tira prawie zepchnął go z drogi dojeżdża do baru gdzie chciał zjeść coś i spotyka tego kierowcę który chciał go pobić jednak jakiś nieznajomy pomaga mu wyciągając tirowca na...
Jedyne co pamiętam z tego filmu, to wszechobecne ciemności i oświetlony bar, jako bezpieczne miejsce w którym ukryła się grupa ludzi..
Gdy wychodzili musieli mieć coś świecącego na sobie.
Witam mam pytanie co do star wars , to co widziałem w ostatnim filmie Kylo Ren powiedzial ze ma zamiar skończyć erę Sitów i Jedi , a Republika i rebelia prawie mówiąć już przestały istnieć tak jak juz nie ma jedi . Rey tylko umie obsługiwać się mocą tak jak Leia Organa nauczyła się , ale nie są Jedi , ciekawi mnie ten...
więcejmałżeństwo prawdopodobnie młode, on żołnierz wyjechał na wojnę znaleziono jego nieśmiertelniki podobno umarł, ona ożeniła się z kimś innym a żołnierz wrócił po latach? lub po jakimś czasie. Tyle pamiętam... proszę o pomoc