Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam jakiegos flimu ktory wystrzeli mnie z butow, ze przez nastepny tydzien bede chodzic i myslec tylko o nim. cos z otwartym zakonczeniem ewentualnie cos zupelnie nie standardowego , zagadka, tajemnica, chore akcje . serial lub film. cos dziawcznego ja castle rock

Młody ksiądz świeżo po seminarium wyrusza do swojej pierwszej parafii na odludziu poznaje tam na plebanii gosposie( nwm jak się pisze ale wymawia się /dżemi/ /dżoo/ ) i oni się zakochują w sobie. Lecz nie mogą być ze sobą. Po roku rodzi im się dziecko. Każdy myśli ze z proboszczem zaszła, ale ona nie przyznaje się....

więcej

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki tworzymy do polskich wersji tytułów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja oryginalna lub obcojęzyczna filmu...

więcej

Szukam filmu który oglądałam z dobrych kilka lat temu był on o pisarce które bardzo chciała poznać jakiegoś słynnego pisarza z zagranicy, których chyba od jakiegoś czasu już nie pisał, pamietam ze długo się starała pisała maila, aż się udało, pamietam tez ze pojechała z facetem i wykupił im kolacje w najdroższej...

Witam poszukuje filmu który prawdopodobnie widziałem w dzieciństwie. Był to film akcji w którym było chyba kilku mężczyzn (złodziei w maskach) i policjant który na nich polował, najbardziej pamiętam scenę z filmu gdzie oczom policjanta ukazało się kilkadziesiąt powieszonych ciał policjantów. Jeżeli ktoś ma jakieś...

Pamiętam film ,w którym akcja działa się na dwóch planetach położonych bardzo blisko siebie,że z jednej można było zobaczyć drugą i tak poznali się dwoje bohaterów ,zakochali się w sobie i pomimo przeciwności chyba ostatecznie zostali razem. Czy ktoś wie jaki tytuł tego filmu ??

Film jest dość stary. Opowiada o czarnoskórym afroamerykaninie, który wstydził się swojego koloru skóry. Wstydził się swojego pochodzenia do tego stopnia, że nie mieszkał ze swoją rodziną, lecz na strychu. Drwił z ludzi czarnoskórych. Zadawał się z białą elitą na salonach i był dla nich pośmiewiskiem.

Witam poszukuję nazwisko aktorki która w filmie Blade Runner 2049 zagrała hologram reklamujący restaurację.
Tu link do wycinki filmu: https://coub.com/view/13f5rr
Oraz tu 54 sekunda po lewej stronie ekranu : https://www.youtube.com/watch?v=opDlMeqRACI
Może ktoś z Was wie kto to jest ?
Pozdrawiam.

Dzień dobry - brakuje filmu " NOC CZAROWNICY" ROK PRODUKCJI 2017

Witam,
szukam jakiegoś filmu takiego ciężkiego o utopii hazardu, jakiś dobry dramat znacie coś tak żeby przestać chociaż na chwilę ;)