Nie mogę ustalić tytułu filmu. Pamiętam, że był o porwaniu młodej dziewiczy. Do porwania doszło nad jeziorem w nocy, jej partner został pobity. Po kilku latach otrzymał wiadomość email z nagraniem z kamer monitoringu na którym była ta porwana dziewczyna. Jak się okazało ukrywała się przed jakimś wpływowym mężczyzną. Z...
więcej
Chciałbym ustalić tytuł filmu, gdzie w jednej ze scen bohaterowie poddawani są torturom, przekupiony kat używa gumowych klinów i nie łamie bohaterowi kości, natomiast jego pomocnik przy drugim skazanym odkrywa, że tortury to mistyfikacja i używa już prawdziwych klinów.
Czy ktoś ma pojęcie o jaki film chodzi ?
Witam Społeczność,
Od bardzo długiego czasu szukam filmu. Widziałam go raz będąc dzieckiem i dodatkowo Dziadek kazał mi czasem oczy zamknąć. W każdym razie akcja filmu toczy się w Azji trudno mi stwierdzić czy są to Chiny, Japonią czy Wietnam. Pamietam że cześć filmu rozgrywa się w czasach wojennych. Główna...
Hey szukam tytułu filmu:
komedia romantyczna
Dziewczyna ma pojechać na wesele do rodzinnego miasta i w końcu przedstawić swojej rodzinie faceta ale okazuje się że jest żonaty. Na lotnisku spotyka przyjaciela swojego brata którego dobrze zna z dziecinstwa i oboje jadą na to samo wesele. Przez pomyłkę ich rodziny...
Przełom lat 80-90.
USA. Komedia. Wątek : dwóch czarnoskórych bohaterów. Jeden kujon drugi gwiazda szkoły ale ma problemy z nauką i z matką. Muszą sobie pomóc zamieniając się tożsamością kujon teraz jest za cwaniaka a cwaniak udaje kojona aby sobie nawzajem pomoc. Cwaniak ma czerwone auto terenowy czy pickup z...
Witam,
Poszukuje nazwiska aktora.
Czarnoskóry, niski, szczupły, z wyprostowanymi włosami za ramiona.
Grał w filmach (a może głównie w serialach?) w latach 80-90tych. Kojarzę, ze mógł grać role pastora, kaznodziei lub kogoś podobnego.
Miał wtedy ok 60 lat.
Bardzo specyficzny, szczególnie przez jego fryzurę....
Witam
szukam filmu para bierze udział w wycieczce odłączają sie od grupy i zbaczają z trasy oboje zsuwają się do "kanionu" i nie mogą wyjść, szukając drogi znajdują martwego faceta z wyposażonym plecakiem i taki tekst "skoro on miał wszystko i sobie nie poradził to jak my damy rade" tyle pamiętam
Jak wielu tutaj, poszukuję filmu, którego tytułu oczywiście zapomniałam. Reklamował się jako horror, ale czy nim był, to nie jestem pewna. Opowiadał o rodzinie, która żyła w pętli czasowej - w kółko powtarzała jeden dzień. W końcu to córka zorientowała się, że coś jest nie tak, im dalej, tym więcej odkrywała. Np., że...
więcej