Witam. Mam problem, bo oglądałam jeden film ale nie znam tytułu. Opiszę wam
fabułę i jeśli byłby ktoś na tyle miły i jeśli rozpozna ten film napisze mi jaki jest tytuł to będę
bardzo szczęśliwa.
Amerykański oficer, ulega podczas akcji wypadkowi. Traci przytomność, jest rok 1944 koniec maja. Kiedy odzyskuje...
Komedia familijna. Rodzina z Wlk. Brytanii przyjeżdża do Niemiec. Między innymi odwiedza krewnych po czym widz dowiaduje się że trafili pod zły adres i wbili komuś nie znajomemu na chatę.
Film produkcji najprawdopodobniej belgijskiej lub holenderskiej. Akcja filmu rozbija się o wybory do parlamentu z którychś z tych krajów. W ostatniej scenie zostaje zastrzelony jeden z przywódców partyjnych podczas wygłaszania mowy.
pamietam, że jest to film z USA, jest to komedia romantyczna, a główna bohaterka jest blondynka. Jedna ze scen dzieje się w jakieś restauracji, w której bohaterka jest na kolacji chyba ze swoim szefem..a jej sąsiad(?) przed jej wyjściem dał jej wibrujące majtki, które ona ubrała do restauracji..
Kierowca samochodu ciężarowego otwiera okno,wyjmuje szczotkę i szoruje (zamiata) dach niewielkiego samochodu stojącego obok najprawdopodobniej na skrzyżowaniu...?