Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam bardzo dobre czasy tej strony, lecz ostatnimi laty z roku na rok można tu odnaleźć coraz to mniej tytułów filmów i seriali a jeśli już są to brakuje w nich często podstawowych informacji i zarysu fabuły, strona moim zdaniem bardzo podupadła w związku z tym mam pytanie do forumowiczów czy ktoś się orientuje na...

więcej

Pamiętam tylko urywek, ale było tam, że ktoś badał śmierć dziewczynki chorej na coś, która spadła ze schodów. Podejrzewali opiekunke tej dziewczynki, że nie dała jej leków, ale ona sie zarzekała, że na pewno je dała. Na koniec okazało się, że opiekunka dała jej leki, ale ona ich nie wzieła bo nie chciała tak dalej żyć....

więcej

pamietam tlyko,ze bylo rodzenstwo ok 17 lat,brat i siostra,brat znal karate,siostra miala na imie megan,miekli wujka,ktory byl pijakiem i wplatali sie w afere

film azjatycki, głównemu bohaterowi - staruszkowi, zaginął kot o imieniu ( z tłumaczenia) Daszek.

Witam szukam filmów w których jeden człowiek staje do heroicznej walki ze wszystkimi.Chodzi mi o sytuacje w których wydaje sie ze bohater nie ma zadnych szans z przewazajacym przeciwnikiem jednak w jakis sposob skutecznie stawia im czoła i wychodzi zwyciesko z konfrontacji.Na myśl przyszły mi filmy Matrix, Kill Bill,...

więcej

Hej, wiem, że mało oryginalny wątek, ale od paru dni po głowie chodzi mi film, który oglądałam tak może z 15 lat temu na tvn-ie czy polsacie (pamiętam reklamy). Pamiętam, że nawet go w miarę często puszczali.
Kobieta poznaje mężczyznę, który po pewnym czasie okazuje się być bardzo porywczy i brutalny i jakimś sposobem...

więcej

Ten gościu ma wadę serca, a mimo to nosi Caroline na rękach kilka kilometrów bez zadyszki. Blizna pooperacyjna idzie mu w poprzek klatki piersiowej, co też jest głupotą. No i odmawia przeszczepu serca z powodu wiary w jakąś baję, co już w ogóle odbiera mu wiarygodność jako dojrzałemu człowiekowi. Przecież czyta jakieś...

więcej

Drodzy forumowicze blagam o pomoc. Od paru dni w glowie gra mi fragment filmu ktorego tytulu nie moge sobie przypomniec ani aktorow. Film jest chyba produkcji francuskiej. Sceny ktore pamietam to sam poczatek. Chlopak wchodzi do kawiarni i zastanawia sie co zamowila pewna dziewczyna ktora widzi i postanawia sobie ze...

więcej

Jakie horrory polecacie? Ale nie takie że jest tam krwawa sieczka.

szukam 2 filmów.
Jeden to o koszykarzu zwanym kozica, który nigdy nie zagrał w nba ale z lektorem Był emitowany w tv ale juz dawno.
Drugi trudniejszy o czarnoskórych uchodźcach ukrywających się na jakimś statku tankowcu czy czymś takim z psychicznym kapitanem, jeden czy dwóch dotrze do celu tylko z całej grupy....

więcej