Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czołówka serialu to dziecko, które ogląda telewizję (czarno białe filmy) i rośnie. Bohater serialu jest dorosły (jest dzieckiem tylko w czołówce). Film jest przeplatany wstawkami z czarnobiałych filmów.

Ktoś coś? :D :D

Dawno temu, gdy byłem wielkości Cypiska oglądałem prześmieszną komedię.
Był to film o wyścigu kolarskim z lat chyba 70-tych (ale mogę się mylić) Pamiętam, że w jednej ze scen główny bohater wypadł z trasy i jechał z górki przez drzewa, krzaki, wjechał na pole w stóg siana, potem było pokazane że ta kupka siana...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wlasciciele burdelow go nienawidza! Odkryl sposob jak skorzystac z uslug niezadnic nie placac nic! Lord Bejlisz moze stracic prace!

Witam!
Wiem, ze mam oceniony ten film jednak nie moge za cholere go znalezc.
Film to bylo cos a la komedia romantyczna, ale pamietam, ze calkiem mi sie podobal w czasach w ktorych go ogladalem, wiec chce polecic dla znajomej.
Fabula:
Dwoje Dzieci spotykaja sie w samolocie, siedza razem. Dziewczynka i chlopak, na...

więcej

Witam,

obejrzałem kilka skomplikowanych i pokręconych filmów:
- Predestination,
- Fight Club,
- Memento,
- El Maquinista,
- Stay,
- Source Code,
- Shutter Island,
- Inception,
- Who Am I.

Szukam czegoś w tych klimatach, proszę o jakieś propozycje.

Hej . Czy ktoś kojarzy tytuł filmu , gdzie był sabat czarownic i one sie zlatywały , jakaś dziewczyna , chyba ktos miał ja uratować ... ktos cos kojarzy?

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów z bazy FW.
1a. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja oryginalna lub...

więcej

Hej, szukam filmu, który oglądałam w dzieciństwie (film może być z okresu 1998-2006)
Pamiętam tylko, że jakaś rodzina zamieszkała gdzieś na odludziu w starym domu (nie wiem czy przypadkiem nie chodziło o jakąś klątwę XD) pamiętam scenę, gdzie dzieciak gadał z jakimś dziadkiem, potem odkryli tory, no i jakiś pociąg w...

więcej