Oglądałem kiedyś horror o potworach które wychodziły z lasu. Chodziło o to że było miasteczko koło lasu w lesie była wycinka drzew która przebudziła potwory, pamiętam że na końcu ocalali mieszkańcy ukryli się w kościele a na zewnątrz była masa potworów. Zna ktoś tytuł?
Kobieta była nauczycielką, a chłopiec jej uczniem. Nauczycielka skonstruowała wehikuł czasu, którym był właśnie motor, rozpędzając się wjeżdżała w tunel czasoprzestrzenny (jak to zwykle ma miejsce w filmach s-f). Razem z uczniem przedostała się do średniowiecza, gdzie została uznana za czarownicę dosiadającą diabła -...
więcej
Szukam filmu, ewentualnie odcinka serialu, który oglądałem dawno temu w dzieciństwie.
Jedyne co pamiętem, to motyw miasteczka, w którym mieszkańcy przeprowadzają jakiś dziwny rytuał, CHYBA polegający na składaniu potajemnie kogoś w ofierze, czy coś w tym stylu. :)
Główny bohater filmu/serialu próbuje rozwikłać tą...
Poszukuje filmu w którym glówny bohater z pozoru wydaje się być godna zaufania osobą, sprawia wrażenie ufnej prawdomównej wyciagającej sensowne wnioski,
do tego stopnia ze ludzie którzy z nim obcują są w stanie zerwać aktualne dobre znajomości, z tego powodu , że coś im tam nagadał. Na końcu albo w którymś momencie...
Witam
Film nr jeden - akcja dzieje się w wieżowcu gdzie grupa skinów, punków lub podobnych ściga parę osób. Pamiętam że uciekali szybem windy i majstrowali przy przycisku przywołania windy aby otworzyć szyb windy.
Film nr dwa - akcja dzieje się w klasztorze z mnichami, jest małe dziecko ze złotą kulą gdzie...
To przede wszystkim, ale tytuły filmów, gdzie występuje zjawisko prywatki - również zagraniczne - przyjmę z otwartymi ramionami
Witam.
Kilka lat temu założyłem wątek dotyczący filmu, który widziałem dość dawno temu.
Niestety moje posty zostały skasowane, bo nie mogę ich odnaleźć. Filmu również nie udalo mi się namierzyć, dlatego proszę forumowiczów o pomoc.
Film był chyba emitowany w TV 4 lub TVN 7. Produkcja niemiecka, skandynawska, może...
Cześć, jakiś czas temu w telewizji leciał film którego tytułu nie udało mi się zapamiętać. Film opowiadał o człowieku który nielegalnie wzbogacał się na przemycie broni, poznaje żonę następnie ukazane jest jak wszystko traci, zdradza ją zaraża hivem. Udało mi się go niestety obejrzeć tylko fragmentami dlatego teraz mam...
więcejPierwszy film nieco starszy że aktor jest jakimś pracownikiem korporacji i oni go wysyłają samolotem co chwile w inne miasta na jakieś pokazy a tam robią pranie głowy.. I okazuje się że bohater jest super tajnym agentem i próbuje odnaleźć jakiegoś człowieka i stara się dowiedzieć kim jest. Potem okazuje się że to on...
więcej