Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tydzień temu w kinie widziałem zwiastun filmu, który niedługo się pojawi. Niestety zapomniałem tytułu. Opowiadał on o tym jak kobieta z mężem i córką wracali z jakiegoś parku rozrywki, wtedy przyjechali przestępcy i zabili jej męża i córkę. Kobieta widziała sprawców i postanowiła oskarżyć ich o zabójstwo. Policja...

https://www.filmweb.pl/film/We+All+Fall+Down-2016-761789 Witam co sądzicie o tym filmie ? przy okazji szukach filmy na temat Zombie, Wampirów tylko z tych nowych które była premiera po roku 2010

Było tam coś, że np laska ma zginąć za 3 minuty i tuż przed śmiercią w jej świadomość wchodzą ludzie zprzyszłości i pierwszy odcinek byl ze taka niedorozwinieta bibliotekarka co pomagała w wypozyczaniu ksiazek zamykala biblioteke ( nie wiem czemu akurat w nocy zamykala przeciez powinno byc czynne do 18) i ja napadli...

więcej

Pamiętam taki początek, że dziewczyna budzi się na imprezie i orientuje się, że jakiś koleś bzyka ją na śpiocha i się jeszcze zrzygał na nią w trakcie. Tak sie rozpoczyna. Film konkretnie o tej dziewczynie, która ma dużo dziwnych przygód. Film jest z okolic roku 2001-2006

Witam.

Szukam tytułu horroru, który oglądałem w dzieciństwie. Akcja filmu zaczyna się w momencie podróży samochodem kobiety, która zatrzymuje się na stacji benzynowej. Pracownik stacji jest jest dziwny, zamyka kobietę w środku, ale tej udaje się jakoś uciec i odjeżdża. Gościu wybiega za nią i krzyczy, że ktoś jest w...

więcej

Witam, mam prośbę, pomógł by mi ktoś może w odnalezieniu filmu. Film jest o dwóch braciach którzy uciekali z jednego domu do drugiego ponieważ była wojna i nie mieli gdzie mieszkać byli żydami. w trakcie wielkiej ucieczki musieli se radzić sami byli młodzi jeszcze dziećmi. rodzice im kazali uciekać z domu a sami...

Oglądałem film sensacyjny/akcji chyba z lat 90, zapamiętałem taką scenę, bodajże policjant wraca wieczorem do domu, a tam otwarte, wyciąga broń, znajduje w domu swoją znajomą która mu gotuje kolacje w samym fartuszku z gołymi pośladkami.

Jaki jest tytuł filmu?

Jakie znacie filmy gdzie główna akcja dotyczy Formuły 1 lub takie, w których bolidy to tylko pewien dodatek? Będe wdzięczny za tytuły.

https://www.filmweb.pl/film/Hei+tai+yang+Nan+Jing+da+tu+sha-1995-170897 gdzie znajde ten film ?

użytkownik usunięty

Witam. Szukam filmu o przemocy domowej, w którym ładnie byłby pokazany profil psychologiczny sprawcy i ofiary. Bardziej dramat niż sensacja;) Coś jak Pręgi lub Męska sprawa. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam;)