1. Na początku niedoświadczona osoba otworzyła portal z małej, drewnianej skrzynki. Wyleciał potwór, szary, ze skrzydłami i ogromnie wściekły. W pewnej bibliotece grupka osób dowiaduje się o nim więcej informacji z encyklopedii z półki. Kilka dni później chowają się w metalowym, podłużnym bunkrze. W środku prowadzono...
więcejCześć, pamiętam zarysy fabuły. Jest to polski dramat "W starym kinie". Zaczyna się tak, że mężczyzna zwierza się kwiaciarce (chyba jej), u której kupuje codziennie kwiaty na grób dziewczyny, na temat ich tragicznej miłości. Spotykali się, chcieli się pobrać, ale ona mówiła, że jest krawcową, a potem okazało się, że...
Hej!
Poszukuję horroru już od dłuższego czasu, niestety nie pamiętam za dużo szczegółów filmu, ani daty produkcji. Pamiętam tylko, że dwójka osób (chłopak i dziewczyna) weszli do jakiegoś schronu/laboratorium/bunkru/bazy. Na pewno było to zimą. Cała akcja filmu polega na tym, że para ta ucieka przed potworami, które...
pamietam tlyko,ze jakas dziewczyna mieszkala na wsi z ojcem,ktory ja bil i miala biala koze,jakis ksiaze z zamku ja zabral,a ona wrocila z nim po koze,z ojcem sie nie pozegnala
Szukam filmu który widziałem parę lat temu, Młoda kobieta podróżowała po bliskim wschodzie czytając listy po swojej matce. Pamiętam że matka została zamknięta w więzieniu i zgwałcił ją własny syn który był tam strażnikiem czy jakoś tak.
Szukam tytułu filmu, który opowiadał o lekarzu, który testował na sobie nową metodę leczenia. Chodziło o to, że lekarz te czuł dokładnie to samo, co czuje jego pacjent. Z czasem lekarz ten uzależnił się od bólu do tego stopnia, że w ostatniej scenie filmu zabija przypadkową osobę.
Jak w temacie... jakiś czas temu (dawno), oglądałam film azjatycki o pewnej kobiecie, która prowadziła nocną audycję w radiu. Na linię dodzwonił się jej psychofan, który kazał jej robić różne rzeczy w studiu. Niestety więcej nie pamiętam. Czy ktoś coś kojarzy? Szukałam bazę filmwebu, ale nie pamiętam zbyt wiele by...