Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Na początku niedoświadczona osoba otworzyła portal z małej, drewnianej skrzynki. Wyleciał potwór, szary, ze skrzydłami i ogromnie wściekły. W pewnej bibliotece grupka osób dowiaduje się o nim więcej informacji z encyklopedii z półki. Kilka dni później chowają się w metalowym, podłużnym bunkrze. W środku prowadzono...

więcej

Cześć, pamiętam zarysy fabuły. Jest to polski dramat "W starym kinie". Zaczyna się tak, że mężczyzna zwierza się kwiaciarce (chyba jej), u której kupuje codziennie kwiaty na grób dziewczyny, na temat ich tragicznej miłości. Spotykali się, chcieli się pobrać, ale ona mówiła, że jest krawcową, a potem okazało się, że...

Hej!
Poszukuję horroru już od dłuższego czasu, niestety nie pamiętam za dużo szczegółów filmu, ani daty produkcji. Pamiętam tylko, że dwójka osób (chłopak i dziewczyna) weszli do jakiegoś schronu/laboratorium/bunkru/bazy. Na pewno było to zimą. Cała akcja filmu polega na tym, że para ta ucieka przed potworami, które...

więcej

pamietam tlyko,ze jakas dziewczyna mieszkala na wsi z ojcem,ktory ja bil i miala biala koze,jakis ksiaze z zamku ja zabral,a ona wrocila z nim po koze,z ojcem sie nie pozegnala

pamietam tylko,ze jakies dziewczyny zbezczescily grob na cmentarzu

Szukam filmu który widziałem parę lat temu, Młoda kobieta podróżowała po bliskim wschodzie czytając listy po swojej matce. Pamiętam że matka została zamknięta w więzieniu i zgwałcił ją własny syn który był tam strażnikiem czy jakoś tak.

Szukam tytułu filmu, który opowiadał o lekarzu, który testował na sobie nową metodę leczenia. Chodziło o to, że lekarz te czuł dokładnie to samo, co czuje jego pacjent. Z czasem lekarz ten uzależnił się od bólu do tego stopnia, że w ostatniej scenie filmu zabija przypadkową osobę.

Cześć. Jak w temacie szukam nazwy tego filmu: https://imgur.com/CeOJFtA

Jak w temacie... jakiś czas temu (dawno), oglądałam film azjatycki o pewnej kobiecie, która prowadziła nocną audycję w radiu. Na linię dodzwonił się jej psychofan, który kazał jej robić różne rzeczy w studiu. Niestety więcej nie pamiętam. Czy ktoś coś kojarzy? Szukałam bazę filmwebu, ale nie pamiętam zbyt wiele by...

słyszałam trochę opisu od koleżanki i mówiła, że
"muzułumanka zdradziła swojego męża, więc została ukamieniowana na pustynii",
moja koleżanka wtedy zirytowana mówiła jak to może być, że kobieta nie może zdradzić, ale mężczyzna może mieć harem w islamie

Wiem, że to nie dużo, ale proszę o pomoc