Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ssed

Szukam filmu z gatunku (prawdopodobnie) thriller. Główna bohaterka (blondynka) pracowała w jakiejś agencji zwalczającej przestępstwo i próbowała ująć zabójcę-psychopatę. Pamiętam, że była scena pokazująca ofiarę tego zabójcy, znajdującego się już w akwarium z kwasem? Chyba pod koniec była scena z jakimś wozem czy...

Mamma Mia! Here e Go Again - ikipedia

Watch Here >>>

senikipediaorgikiMamma_Mia!_Here_e_Go_Again
Mamma Mia! Here e Go Again is an upcoming musical romantic comedy film directed and Mamma Mia! Here e Go Again is scheduled to be released on July 20, 2018 by Universal Pictures in the UK, USA and other selected...

więcej

Equalizer 2 (2018) - Rotten Tomatoes

Watch Here >>>

srottentomatoescommequalizer_2
Denzel ashington returns to one of his signature roles in the first sequel of his career Robert McCall serves an unflinching justice for the exploited and
The Equalizer 2 | Sony Pictures
equalizermovie
Search for screenings...

więcej

Film leciał nie tak dawno w twlewizji, nie pamiętam dokładnie wszystkiego, ale wiem, że opowiadał o parze narzeczonych i chłopak zdradził swoją dziewczynę z jej przyjaciółką, która podobała mu się od czasów studiów. Potem spędza z nią kolejną noc a w tym czasie jego narzeczona zdradza go z jego przyjacielem i jest z...

więcej

Witam. Oglądałem go dawno i niewiele pamiętam jest to prawdopodobnie horror/komedia i są nawiązania do baśni (chyba końcowa scena w której ktoś idzie przez most pod którym jest troll i musi najpierw coś zrobić) akcja toczy się w domku w lesie możliwe że początkowa scena jest atak krukow na auto w lesie do którego jadą...

więcej

To było takie coś ze była czarownica w wieży i ona żeby była młoda potrzebowała krwi 12 dziewczyn, które dostarczał jakiś typ, który później jak się okazało był ojcem 12-stej dziewczyny. Ogólnie w filmie byli 2 mężczyźni którzy pomagali miastu badać sprawę zaginięcia dziewczyn i na końcu tego jednego ta czarownica...

Szukam tytułu bajki, chyba odcinkowej, której bohaterem jest jajko, które chodzi i rozmawia. Oprócz jajka w bajce były też jakieś zwierzęta.

Szukam filmu o tym że byli tacy bracia i ten starszy obiecał ojcu chronić młodszego przed takim czymś z okna co porywało mlodsze dzieci z domów. To coś to był jakiś cień drzewa???? Nie wiem, proszę pomóżcie

Witam, poszukuję pełnometrażowego filmu animowanego. Opowiadał o ludziach podróżujących statkiem(nie pamiętam w jakim celu). Na pokładzie znajdowali się m. in. dziewczyna, jej przyjaciel(chyba ukochany) i wydaje mi się, że ktoś jeszcze(oprócz załogi i kapitana oczywiście). Dziewczyna była szczupła brunetką....