Wspaniały film!!! Nie wiem czy go czasem już nie oglądaliście ponieważ to dość znany film. Jeżeli jednak go nie znacie to śmiało możecie go włączyć . Bardzo łatwo dostępny . Dzieci na pewno będą zachwycone. Film jest o koniu i dziewczynie. Wzrószający i wspaniały . Mój ulubiony. Oglądałam go bardzo dużo razy i nadal mi...
więcejWitam, szukam filmu SF, w którym ludzie byli podzieleni na grupy klasowe takie jak: alfy, gammy, bety, omegi. Film przedstawiał wizję przyszłości świata. W jednej ze scen alfą była pokazywana projekcja jak ludzie kiedyś się rozmnażali, byli zszokowani że zachowywali się jak zwierzęta, potem do pomieszczenia weszły te...
więcej
Kojarzy moze ktos taki film....
Kobieta jest sprzataczka u jednego z najlepszych lekarzy, dostaje wyniki okazuje sie ze ma nowotor w glowie.., ten lekarz chce ja uratowac.. zakochuje sie w niej... ??
Na YouTube jest scena bitwy morskiej z pewnego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=EvuKx69y4-8&t=248s Film jest chyba z 2012 roku. Pytanie czy on jest w bazie ? Bo go szukałem i nie mogłem tutaj znaleść.
Witam ogladalem kiedys film 100% australia policjant codziennie rano biegal raz wyczul ziolo jak soboe biegal wiec w policji spytal czy moze przeszukac moeszkanie , poszedl tam we 2 albo 3 otworzyla kobieta znalezli ziolo , i nie legalna bron , policjanci wtedy nie mogli miec broni , wrocil typ od laski ktora otworzyla...
więcejSzukam filmu w ktorym byl taki moment ze dziadek udawl ze nie moze mowic ale gadal tylko z takim chlopakiem i jescze bylo takie cos ze ten chlopak w parku sprzedawal jakies rzeczy z patykow i chyba drewna i wtedy spotkala go dziewczyna ale ta dziewczyna miala nazeczonego i jescze byl taki moment ze cos w stylu imprezy...
więcejMam pytanie gdzie oglądać ,,Gra o Tron" .Wiem że można na Zalukaj ale gdy włączam film to jest tylko zapętlane 10 min serialu
Dzień dobry, razem z koleżanką przygotowujemy się do wygłoszenia prelekcji na jednym z conventów, która ma być poświęcona konfrontacji osiągnięć współczesnej nauki z wizją nauki w świecie filmów. W ramach zbierania materiałów poszukujemy filmów, w których zawierałaby się tematyka związana z:
1. Inżynierią...
Siemanko, dwa-trzy lata temu oglądałem film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej, bo cała akcja dzieję się w stanach ( zakładam california) którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Film był o dwóch nastolatkach którzy kradną z parkingu Mustanga z lat 50-60. Jak się okazuje później w bagażniku znajduję się gruba...