Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mloda dziewczyna przybywa do domu starego mężczyzny, żyją razem, koncowa scena jest taka, ze on umiera, lezy pod bialym przescieradlem, ona wchdzi pod nie....chyba kino norweskie...pomozecie jakos?

Witam, szukam filmu w którym główny bohater poszukuje swojej żony, charakterystycznym elementem filmu była prostytutka która mu w tym pomagała. Na końcu filmu prostytutka zostaje zastrzelona przez przestępców odpowiedzialnych za porwanie. Był to dość stary film z lat 80-90. Z góry dziękuje za wszelką pomoc ;)

Witam szukam filmu który kiedyś oglądałem lecz niestety zapomniałem nazwy a chętnie bym zobaczył go ponownie. To co pamiętam z filmu to to że główna aktorka zgineła w wypadku została przewieziona do kostnicy gdzie do pogrzebu przygotwywał ją człowiek który niby potrafi rozmawiać z zmarłymi. Wmawia kobiecie ze jest...

Gdzie widzieliście go po raz pierwszy? Jakie wywarł na was wrażenie? Jak spogladacie na niego po upływie dekady?

Film typu American Pie
Absolwent liceum jedzie do niby bogatego wujka pracowac a sie okazuje ze bedzie czyszcził baseny dla bogatych ludzi a sam zamieszka w ruderze z prostytutka oraz kolesiem co pali trawke, pozniej cos sie tam podziało i załozyli dom uciech w jednym z domow bogaczy

Film oglądałem już kilka lat temu, opowiadał o młodej kobiecie, która jest śmiertelnie chora i chyba marzy by przed śmiercią polecieć samolotem. Chłopak konstruuje dla niej samolot i spełnia jej marzenie. W większości scen dziewczyna leży w łóżku. Na końcu film pamiętam, że lektor czyta Sonet x -John Donne " Śmierci,...

więcej

Film leciał niedawno nie wiem na którym programie xD I zaczełam go oglądać w połowie i pamiętam że było tam tak; Męszczyzna (chyba ) dawny policjant bierze narkotyki i jakieś dzieci (2 chłopców) mu porywają wóz, i jak odjechali gdzieś dalej tym wozem to otworzyli bagarznik i tam był facet zakrwawiony i kazał im go...

więcej

Witam, szukam filmu ktorego jeszcze nie ogladalam, pamietam tylko kawalek opisu. Byl to raczej nowszy film, o rodzenstwie ktorym zmarla matka i mieszkali z jej zwlokami zeby ich nie rozdzielano. Niestety wiecej nie kojarze :( ktos sie domyslil o co chodzi?

Czesc,szukam film juz dlugi czas
Film opowiada o kolesiu,ktoremu wsadzili sztuczne serce/baterie czy cos takiego Przyszli po niego jacys ludzie zeby go zabic Byl on w labolatorium/statku z ktorego uciekl a pomogla mu pielegniarka Po ucieczce pomagal mu jakis doktor ktory jezdzil na wozku i mogl sobie wybierac...

Witam
Szukam filmu który ogladałem dawno temu i nie moge sobie przypomniec tytulu, po krotce napisze co pamietam. Akcja dzieje sie wsrod mlodziezy amerykanskiej lat 60? 70? 80?. Pamietam jeszcze ze finalowa scena jest bojka calego lokalnego spoleczenstwa( min ojca jednego z chlopakow ktory mial reke w gipsie) na...