Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć wszystkim szukam filmu o fałszowaniu pieniędzy. Dokładnie o ich drukowaniu. Pamiętam wiele szczegółów główny aktor chodził na studia zdecydowali się drukować pieniądze ponieważ na studiach mieli bardzo dobre maszyny które służyły tylko do produkowania jakiegoś czasopisma. Główny aktor również musiał łamać...

Pewna para wyrusza w trasę samochodem planując po drodze uwodzic kobiety i okrada je zaś jego partnerka udawała jego siostrę czy pomoc domowa. Znajdują pewnie dom wprowadzają się i jest istna rzeźnia. Kobieta staje się Zazdrosna ma czarne długie włosy na końcu zabija ta kobietę z tego domu. Oni tak żyli jeździli...

Oglądałem film w 1 połowie lat 90 i dotyczył chyba jakiegoś dorastania nastolatków, pierwsze doświadczenia łóżkowe itd. Film jest amerykański i pamiętam tylko dwie sceny dotyczące jednej sytuacji - jakiś gościu wylądował w łóżku z jakaś blondyna na misjonarza, pod kołderką, gadali przy tym, śmiali się i szybko...

siema ,szukam następującego filmu. Za dużo niestety nie pamiętam , oglądałem dawno i tylko raz ,ale motyw to ogólnie jest taki ,że był jakiś policjant albo jakiś typ i szukał dziewczynki lub dziewczynki z matką. Trop doprowadził go do jakieś wioski , miasteczka albo ośrodku jakiegoś , coś w tym stylu...Ludzie tam...

witam potrzebny mi tytuł filmu o pluszaku kiedy była wojna/apokalipsa bardzo dawno tego nie oglądałem pluszak miał na placach numer tylko nie pamiętam jaki
była tam fabryka z tłokami na które były poza fabryka

Witam.
Potrzebny mi tytuł filmu o męzczyźnie, który chciał się zemścić i zamieszkał w domu innego mezczyzny. Przez caly czas zył w jego domu bez jego wiedzy i próbował zniszczyć mu zycie m.in.: doprowadził do rozstania z dziewczyną, nasikał mu na sztućce, oblał własną krwią jego plecy i pośladki zeby myślał, ze jest...

więcej

Film sensacyjny/thriller z dość znanymi aktorami, puszczany w tv na jakimś polsacie.
To do rzeczy:
Było dwóch mężczyzn którzy badali sprawę opetanego księdza i byla sytuacja jak oni gonili tego księdza w jakimś tunelu, on coś do nich krzyczał i go postrzelili, po czym się okazało, że miał odcięty język więc nie mógł...

więcej

Pozdrawiam.

Gdy miałam ok. 10 lat miałam na płycie taki film animowany, był smutny. Straszą pani miala duży dom w mieście i mnóstwo zwierząt i ona umiera, te zwierzęta są na jej pogrzebie, a z złodzieje chcą się dobrać do tego domu ale te zwierzęta nie dają i te zwierzęta normalnie mówiły i wgl pamiętam taka scenę że ten dom się...

więcej

Film był grany w którejś z publicznych stacji ok 15 lat temu późno w nocy. Dotyczył gwałtów na młodych chlopcach. Pamietam dwie sceny, ale obejrzałem tylko połowę filmu bo dalej nie byłem w stanie. Główny bohater, kilkunastolatek był chyba w sierocincu gdzie został zwabiony bodajże któregoś wieczoru przez księdza i ten...

więcej