Czesc, nie pamietam tytulu filmu krotkometrazowego - tematyka taka, ze siedzi starszy mezczyzna i przychodza ludzie, a on decyduje czy moga gdzies przejsc czy nie. Wiem, ze to na podstawie gry o podobnej tematyce - przegladasz inforamcje o ludziach i decydujesz czy moga przejsc przez jakas granice czy nie. FIlm sie...
Witam , poszukuje filmu mam skojarzenie ze zaczynal sie na e lub a i ten film byl o dziewczynie ktora sie ukrywala bo byla scigana przez japonska albo chinska mafie jej facet byl w cos uwiklany . Pozniej byl facet caly boss tego gangu ktory przywiozl w klatce goscia ktory lubil jak sprawia mu sie bol wbijal w niego...
Szukam filmu.
Leciał chyba w niedziele, na pewno miedzy piątkiem a wczoraj po 20 , ale raczej pozniej , jedyne co widziałam to to , jak dziewczynka rozglada się po samolocie w którym wiszą maski tlenowe , wiec pewnie niedawno się otworzyły , a wokół wszyscy śpią , podejrzewam , że nie żyją. Dziewczynka wychodzi...
Film z lat 70-80...Główny bohater chce pobić rekord w oglądaniu TV...Ogląda TV, filmy z kaset VHS które przynosi mu jego dziewczyna...Ma zapuszczane krople do oczu...W rezultacie "coś mu się robi w głowę"...zaczyna odbierać fale TV...Jest jak przekaźnik albo antena...Tyle pamiętam...Będę wdzięczny za pomoc...(...kurcze...
więcej
Cześć, mam taki mały problem,
kiedyś (ok 7 - 5 lat temu) na Ale kino lub Ale kino+, oglądałem taki film o koleżce w więzieniu w USA. To był główny bohater filmu, który w więzieniu zdobywał stopniowo poszczególne etapy w hierarchii przestępczej. Na początku jak tam trafił był takim "pionkiem" by na końcu stać się...
Witam poszukuję filmu o tematyce sztukach walki.
Opowiem wam o tym filmie to zacznijmy od początku:
- Film komedia/akcja (Prawdopodobnie) W filmie duch samuraja obudził się i poszukiwał potomka takiej jednej rodziny, chłopak z klasztoru ninja dostał zadanie, aby ją nauczyć sztuk walki do walki z tym samurajem....
Czy lato 1998 roku było udane pod względem jakości filmów? Czy te tytuły powyżej da się oglądać po 20 latach czy może już straciły na wartości?
Jak w tytule, najlepiej jakieś kryminały, thrillery. Tylko żeby nie porażały słabym scenariuszem.
Z góry dzięki!
Często oglądam w telewizji brutalne filmy, zwykle horrory, ale niestety spora część z nich ma ocenzurowane drastyczne sceny. Czy istnieją jakieś konkretne kanały telewizyjne, które nie cenzurują wyświetlanych filmów? Chciałbym wiedzieć, które kanały unikać, a które śledzić, bo nie ma nic bardziej irytującego od...