Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Szukam filmu który oglądałem w dzieciństwie był to horror. w tym filmie był wątek niewidzialnych stworzeń i domu z kręgiem z prawdopodobnie soli i tego kręgu nie mogły przejsć te stwory. w tym domu mieszkała dziewczynka i ona podeptała ten krąg i te stwory przedostały sie do jej domu. Tyle pamiętam jeżeli ktos...

więcej

Straszne co po ich ogladnieciu boi sie zasnac w nocy, nie jakies duzo krwi czy gore . Tylko takie niepokojace, chore, zle jak Kraina Grzybow czy tez krotkie filmiki z youtube, dark net?

Możecie mi polecić podobne filmy jak „3 billboardy za ebbing missouri”
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam Serdecznie
Miłego wieczoru

Witam wszystkich,
bardzo dawno temu, obejrzałam dwa filmy i teraz poszukuję ich tytułów. Niestety pamiętam tylko raczej urywki z fabuły i niektóre kadry, które zostały mi w głowie.

W pierwszym z nich była dziewczynka mieszkająca z matką. Społeczność nawiedzały plagi (?), pamiętam rój jakichś owadów, ale tej...

Witam, zalezy mi zeby obejrzez film "Piekło" (1994) , ale nie nie umiem go znalesc. Gdyby ktos go znalazł z polskimi napisami/lektorem bylabym wdzieczna

Witam wszystkich. Szukam starego filmu na pewno ponad 20 sto letniego produkcji ciężko mi określić ale 4 głównych bohaterów to Azjaci, konkretnie trójka przyjaciół(2 dziewczyny i facet) po latach odwiedzają starego przyjaciela. On pokazuje im jak się dorobił bogactwa dzięki olbrzymim plantacjom rzepaku(produkcja...

Najlepiej gdyby akcja miała miejsce w okresie starożytności, ale jeśli znacie coś dobrego z innych epok, to też może być ;)

Hej wszystkim:)
Co jakiś czas świta mi w głowie pewien film. Może wam uda się go odgadnąć.
Młoda kobieta pracuje w banku na dziale kredytów. Jest nieszczęśliwa i przez zła sytuacje z dzieciństwa odradza negatywnymi opiniami kredyt małżeństwu, które się przez nią pokłóciło ( zona nadal chciała kredyt, mąż zmienił...

1. Oglądałem to w dzieciństwie wiele razy. Film produkcji czechosłowackiej. Bohaterką jest dziewczyna, czarownica (?), która potrafi sobie wydłużać rękę.

2. Obudziliśmy się w nocy o 2 rano. Nie chciało nam się spać. Włączyliśmy telewizor a tam hiszpańskojęzyczny film, krzyżówka sci-fi i kryminału, o gangu karłów....

więcej

być może ze Steve Buscemi, bądź kimś do niego podobnym. Utkwił mi w pamięci jeden fragment. Grupka (około 5-6) kowbojów zatrzymuje się w jakimś odludnym miejscu w rejonie, który kojarzy mi się w tej chwili z kanionem Kolorado. Kamera co jakiś czas przechodzi z jednego na drugiego z nich i pokazuje, co w tej chwili...