witam potrzebny mi tytuł filmu o pluszaku kiedy była wojna/apokalipsa bardzo dawno tego nie oglądałem pluszak miał na placach numer tylko nie pamiętam jaki
była tam fabryka z tłokami na które były poza fabryka
Witam.
Potrzebny mi tytuł filmu o męzczyźnie, który chciał się zemścić i zamieszkał w domu innego mezczyzny. Przez caly czas zył w jego domu bez jego wiedzy i próbował zniszczyć mu zycie m.in.: doprowadził do rozstania z dziewczyną, nasikał mu na sztućce, oblał własną krwią jego plecy i pośladki zeby myślał, ze jest...
Film sensacyjny/thriller z dość znanymi aktorami, puszczany w tv na jakimś polsacie.
To do rzeczy:
Było dwóch mężczyzn którzy badali sprawę opetanego księdza i byla sytuacja jak oni gonili tego księdza w jakimś tunelu, on coś do nich krzyczał i go postrzelili, po czym się okazało, że miał odcięty język więc nie mógł...
Gdy miałam ok. 10 lat miałam na płycie taki film animowany, był smutny. Straszą pani miala duży dom w mieście i mnóstwo zwierząt i ona umiera, te zwierzęta są na jej pogrzebie, a z złodzieje chcą się dobrać do tego domu ale te zwierzęta nie dają i te zwierzęta normalnie mówiły i wgl pamiętam taka scenę że ten dom się...
więcejFilm był grany w którejś z publicznych stacji ok 15 lat temu późno w nocy. Dotyczył gwałtów na młodych chlopcach. Pamietam dwie sceny, ale obejrzałem tylko połowę filmu bo dalej nie byłem w stanie. Główny bohater, kilkunastolatek był chyba w sierocincu gdzie został zwabiony bodajże któregoś wieczoru przez księdza i ten...
więcejHej oglądałem ten film z dobre 6 lat temu, trafiłem go jakoś w środku i widziałem koniec, niestety nie pamiętam dobrze szczegółów ale postaram się go opisać, więc film leciał w TV Puls, głównym bohaterem, albo przynajmniej tak mi się wydawało był człowiek który nie mógł umrzeć ponieważ w 900 którymś roku jakaś kobieta...
więcej
Oglądałem kiedyś film i jedyne co o nim wiem napiszę poniżej, proszę pomóżcie.
Film z lat 2010-15
Horror być może Dramat/Trihler
Akcja dzieje się w USA
Jakaś rodzina wprowadza się do wymarzonego domu który jest odludziu. Okazuje się że dom jest w fatalnym stanie po czym wzywają jakieś specjalistę, potem mają...
Witam,
film którego poszukuję o ile pamięć mnie nie myli był po Rosyjsku.
Opowiadał na początku o grupie bezdomnych sierot.
Czarnoksiężnik łapał takie dzieciaki i zamykał ich w swojej "szkole magii" (stary młyn)
Uczył ich jak korzystać z owej magii, zmieniać się w kruki przywdziewając ich skórę, stawać się...