Poszukuję filmu którego fabułą było to że ojciec który odszedł ze straży pożarnej chce aby jego 2 synowie się wyprowadzili w tym celu przymusowo zabiera na wakacje swoją żonę wcześniej montując kamery w domu. Dziękuje za pomoc
Cześć. Zwracam się do Was z pytaniem czy znacie lub kojarzycie sceny z filmów, na których widać jak ktoś myje, czyści lub wykonuje jakąkolwiek pracę przy samochodzie? Chcę zrobić kompilację takich scen. Film może być dowolnego rodzaju. Chodzi o samo ukazanie takiej czynności. Jeżeli jesteście w stanie podrzucić tytuł...
więcejSzukam starej bajki avatar legenda aanga w necie są urywki z całości ale nie znam strony z pełną play listą wgrane brakuje kilka w cda jest tylko 1 księga pomocy
Film o mężczyźnie, który znajduje na koniec filmu szczepionkę przeciw zarażeniu zombie. Zombie nie atakują ludzi jeśli są chorzy czy coś. Jak ktoś będzie wiedział to proszę napiszcie :)
Komedia.
Jakiś amerykanski raczej. Jakaś historia o szczupłym murzynie.
Wiem ze byly smieszne momenty takie jak: Wypijmy zdrowie umarlych i wtedy wylewali za plot alkohol i lecialo na ciala.
Albo jakas laska(chyba fryzjerka) miala duzo dzieci. I zapytala"co sie mowi dzieci" a one odpowiedzialy "czy jestes moim...
Hej, szukam filmu, jego tutuł zapomniałam, ale pamiętam kilka szczegółów:
-bardzo jasna blond dziewczyna jako morderczyni
-sprawa z 4 przyjaciółmi, zabójcami, którzy zabijają dziewczyny
-dziewczyna czuje coś do swojego "nauczyciela" fachu
-gdy męszczyźni zabierają ją do lasu, zaczynają grać w gre, a potem jest...
A więc kiedyś oglądałem pewien film, w którym działo się coś takiego: była sobie dwójka braci (dzieci), bawili oni się w stodole i jeden skądś (albo już mieli) miecz. I podczas zabawy jeden z braci przeciął drugiego tym mieczem w pasie. Potem rodzice dali mu karę. Gdy stał się dorosły wyruszył w świat i został sławny,...
więcejNie wiem jaki ma tytuł więc napisze wam treść. Jest to film o mężczyznie który ma dziadka w domu opieki oraz ojca u którego pracuje w serwisie samochodowym. Jego dziadek zakochuje się w starszej kobiecie z domu opieki i próbuje ja zdobyć. Lecz syn poznaje wnuczke tej starszej kobiety i też się w niej zakochuje.
Na Netflixie pojawia się masa oryginalnych produkcji, ale niestety spora część z nich to najgorszy szrot. Dlatego liczę na jakieś rekomendacje. Nie musi to być kino szczególnie oryginalne, wyszukane, ambitne - szukam po prostu filmów które nie nudzą, dostarczają odrobinę emocji. Przede wszystkim interesują mnie...