można jakoś sprawdzić kolejkę filmów które zostaną dodane do bazy, czy nie ma takiej kolejności (z tych co oczekują na weryfikację) bo chciałem se obejrzeć jeden film ale bez możliwości oceny muszę czekać ;-)
interesuje mnie film w którym będzie podobny do" dziewczyna w czerwonej pelerynie"
w sensie że dziewczyna zakochuje się w facecie który okazuje się być zły (tak ja na końcu tego filmu ) albo żeby te filmy miały taką tajemniczą fabułe jak w filmie powyżej
Podajcie tytuły filmów, które skradły wasze serca, a nie są zbyt znane (mogą być przeróżne gatunki czy kraje, ale z wątkiem miłosnym)
Np. Sanam teri kasam ~ nie jest znany (tak mi się wydaje, ale jest piękny)
Poszukuję filmów (dramat, akcja, kryminał... tylko nie romanse :) ) których akcja toczy się w latach 40-80's, coś w stylu Tajemnice Los Angeles (1997) z Russell Crowe, albo filmy z Harrym Callahanem :)
Film ten oglądałem kilka lat temu jakąś urywke . Chodziło o to, że mężczyzna widział jak obce kobiety się przed nim rozbierały czy coś takiego :) Wyobrażał to sobie, miał takie zwidy .
Drugi film jest o grupie przyjaciół którzy poszli do szpitala psychiatrycznego (gdzie niektórzy zgineli) , a pod koniec tego filmu...
Młody chłopak krótko po zdaniu prawa jazdy znika bez śladu. Rozpatrzona matka rozpoczyna poszukiwania. Ma przeczucie, ze spowodował wypadek i potrzebuje pomocy. Wynajmuje detektywa. Dzięki włączeniu w akcję poszukiwawczą helikoptera chłopak zostaje odnaleziony.
Oglądałam ten film może z 10 lat temu.. Ale to jeden z...
Chciałbym się dowiedzieć jaka jest chronologiczność serii animowanych awatara jak i wydanych książek. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Siemka, małżeństwo wprowadzaja się do nowego apartamentu, koleś z dołu próbuję zrobić z lokatorki z góry wariatkę wpuszczając np szczury kiedy jest sama w domu, a zbierając je jak wraca mąż... Koleś też miał ich cały rozkład domu namalowany na suficie.
Dzięki
Szukam horroru o którym nie wiem nic :) Pamiętam tylko że film ten bardzo mi się podobał, ale oglądałem go kilka lat temu. Jedyna scena jaką pamiętam to jak jakaś dziewczyna z jakimś chłopakiem kochała się na stole chyba operacyjnym . To była jakaś blondynka . Może ktoś coś kojarzy ?
Proszę o podanie tytułów 2 produkcji, na podstawie wydarzeń z nimi związanych.
1. Film familijny. Chyba zaczynał się spotkaniem rodzinnym. Był tam mówiący kot oddany właścicielom tego domu. W jednej z drastycznych scen znalazł się w rzece, uratował go starszy pan. Pod koniec filmu wrócił do swojej rodziny. Na pewno...