Oglądałem film http://www.filmweb.pl/film/Tomb+Raider-2018-557479 , potem sprawdzałem wyspa Ymatai naprawdę istnieje a nawet kiedyś istniała Królewna Himiko tylko nic nie piszę wiecej o niej , wie ktoś coś wiecej na ten temat ? czy naprawdę była wiedzmą ? dlatego prawie nic o niej nie wiadomo ?
1.Szukam filmu typu ,,piła''.Pamiętam tylko scenę w której kilka osób miało na głowach akwaria do których wlewała się woda.
2.(To może być ten sam film) Pamiętam jak ktoś leżał na stole albo czymś z drewna i jak probował sie ruszyć to jakieś urządzenie zgniatało mu dłonie lub palce
Witam , od dłuższego czasu nie daje mi spokój pewien film.
Najgorsze jest to , że kojarzę aktora ( tak mi się wydaje) który w tym filmie grał, ale nie znam go...
Jest to film o kobiecie , bodajże z dzieckiem czy też nie , która ucieka od mężczyzny , który ją prześladuje? Goni ? Nie pamiętam czy to był jej mąż czy...
Witam was kochani. Poszukuje jednego filmu juz chyba 15 lat i nie moge go znalesc. A bardzo chcialabym go jeszcze raz obejrzec. Mam nadzieje, ze ktos z was mi pomoze. A mianowicie chodzi mi o film o pedofilli z lat 90. Z tego co.pamietam z tego filmu to to, ze grala tam matka jednej z potencjalnych ofiar o ktotko...
Oglądałem ostatnio fragment filmu ale nie znam tytułu. Polski film o trójce przyjaciół, jeden próbował zdać prawo jazdy, inny musiał nauczyć się angielskiego a ostatniego wkurzał szczekający za ściną pies. Całość była podzielona na komediowe sceny w stylu Montyego Pythona. Film wyglądał na dość nowy. Ktoś coś kojarzy?
więcejWitam was kochani. Poszukuje jednego filmu juz chyba 15 lat i nie moge go znalesc. A vardto chcialabym go jeszcze raz obejrzec. Mam nadzieje, ze ktos z was mi pomoze. A mianowicie chodzi mi o film o pedofilli z lat 90. Z tego co.pamietam z tego filmu to to, ze grala tam matka jednej z potencjalnych ofiar o ktotko...
Witajcie :) Jako, że moje ostatnie filmowe wybory były średnio udane, to zwracam się z prośbą do Was o polecenie jakichś tytułów. Nie zakładałem dwóch tematów, ale chodzi mi o dwa rodzaje filmów:
1. Filmy o niezwykle przytłaczającej, mrocznej atmosferze, jakiejś nie do końca wyjaśnionej tajemnicy, obłędzie. Takie,...
można jakoś sprawdzić kolejkę filmów które zostaną dodane do bazy, czy nie ma takiej kolejności (z tych co oczekują na weryfikację) bo chciałem se obejrzeć jeden film ale bez możliwości oceny muszę czekać ;-)
interesuje mnie film w którym będzie podobny do" dziewczyna w czerwonej pelerynie"
w sensie że dziewczyna zakochuje się w facecie który okazuje się być zły (tak ja na końcu tego filmu ) albo żeby te filmy miały taką tajemniczą fabułe jak w filmie powyżej