Pamiętam z dzieciństwa, leciał w nocy na jakimś tvp. Pamiętam jedynie scenę o ludziach którzy mieszkali na odludziu, gdzieś w lesie, mieli dwa wyszkolone psy. Pewnego razu psy szczekały gdzieś poza domem i właścicielka znalazła je w lesie przy rowerze z ładunkiem wybuchowym i ten jeden pies zginął. To był film w którym...
więcejFilm o 2 mężczyznach, którzy mieszkali w namiocie w ogrodzie u 2 dziewczyn w zamian za to, że uprawiali z nimi seks. Na końcu jeden z nich wyrusza w podróż a drugi zostaje ponieważ się zakochał
Witam, od paru godzin próbuje przypomnieć sobie tytuł filmu, ale oglądałam go jak byłam mała i za nic w świecie nie jestem w stanie sobie go przypomnieć. Pamietam natomiast parę scen, więc jeśli ktoś kojarzy to proszę o pomoc.
Film jest o zmutowanych w laboratorium robalach, które wyrwały się spod kontroli....
Leciało to prawdopodobnie na TVP.
Akcja chyba w Europie wschodniej. Od ok. 1980 roku.
Facet jedzie ciężarówką i widzi kobietę w futrze. Dziwna jest, nic nie mówi. Postanowił ją podwieźć. Są na miejscu. Kobieta gestem dłoni zaprosiła go do siebie. Kobieta wykonuje striptiz. Facet myśli, że będzie seks, idzie do niej i...
PILNE! Potrzebuję obejrzeć te film do pracy pisemnej, gdzie mogę go znaleźć z pl apisami / ew lektorem??
Czy portal dla upośledzonych randkowiczek ?.
Chodzi mi o tą babkę tu http://www.filmweb.pl/user/mania19
Wszędzie ona i tej jej spam, pogadanka z tym jednym użytkownikiem na tym forum .
WTF ?. Ogarnijcie się weryfikatorzy i Admini. Może dzisiaj tego aż tak nie widać.
Chłopak był ślepy od urodzenia, a mimo to chodził na randki. Udawał, że widzi (chyba miał przyjaciela, nie pamiętam), ale w końcu dziewczyna ogarnęła jego problem, a mimo to chciał ją przekonać, że zależy mu na niej. Pod koniec filmu przeszedł operację i mógł zobaczyć miłość swojego życia. Toczył również w jakiejś...
Film ogladałem bardzo dawno temu, za dzieciaka jeszcze. Akcja dzieje sie chyba na dzikim zachodzie, takie klimaty. Dzieciak jest świadkiem jak pewien bandyta, szef chyba jakiejś bandy, zabija jego rodziców. Po latach jako już dorosły jegomość chyba wraca w dawne rejony do miasteczka i tam walczy z zabójcą rodziców....