Parę lat temu wyszła taka książka - 1001 filmów... - mam pytanie, czy ktoś ma może listę filmów z tej książki?
Prosiłbym o nią. Z góry dzięki.
Poszukuje filmów o podobnej tematyce jak dziewczyna z tatuażem,dziewczyna z pociągu
Ktos calkiem obcy macie jakies propozycje z góry dziekuje
Poszukuję filmu prawdopodobnie włoskiego, nie za dużo z niego pamiętam, ale na pewno pewna kobieta chciała odkupić teatr, który miał zostać zlikwidowany, był także wypadek, w którym młody chłopak potrącił rowerzystę (o ile pamiętam był to kelner/kucharz z jakiejś restauracji).
Hej
Szukam filmu, który oglądałam w dzieciństwie. Na pewno dość stary rocznik. Niestety pamiętam tylko przez mgłę pewne sceny. :/
Był jakiś dom i tam się chyba para wprowadzila. Zaczęły się dziać dziwne rzeczy, jakieś głosy było słychać. Znaleźli zdjęcie na którym widać w oknie postać kobiety. Okazało się że to zdjęcie...
Kiedyś oglądałam urywek takiego fajnego filmu i został mi w pamięci do teraz. Było to o bardzo kochającym się małżeństwie które raz poszło do kasyna i tam poznali biznesmena. Potem on zaproponował kobiecie brzydko mówiąc seks w zamian za pieniądze które potrzebowała z mężem.
Pamieta ktos moze jakies tytuly filmów, gdzie mężczyzna ma problemy z nawiązywaniem znajomości z kobietami.
Coś w stylu ,,jak się zakochać".
Zapamiętałem tylko jedną scenę, gdzie para rozmawia chyba na schodach przed jakimś budynkiem i on (ten chyba Johnny Depp) mówi następujące słowa
- Może i on kupił Ci biżuterię wartą 5 tysięcy dolarów, a ja zabrałem Cię zaledwie na obiad za 20 dolarów, ale on miał na koncie grube miliony, a ja miałem tylko te 20...