Byłam pewna, że tytuł filmu to "Śmieciarze", ale takiego tytułu nie znalazłam nigdzie, więc prawdopodobnie, mój umysł spłatał mi figla. Wielkiego figla, bo pamiętam, że na okładce było dwóch facetów (czarny i biały) w uniformach na tle śmieciarki.
Film sprzed 20 lat, albo i więcej.
Była to komedia- SF bądź...
Kilka lat temu oglądałam film i do tej pory nie udało mi się odnaleźć jego tytułu. Nie pamiętam zbyt wiele, ale głównymi bohaterami była dziewczyna i chłopak. Ona była nastolatką, natomiast on nieco starszym mężczyzną. Nie jestem pewna, ale ona chyba była w jakimś ośrodku i po jakimś czasie zakochała się w chłopaku,...
więcejWitam dużo pracuję w dodatku wolny czas przeznaczam na na kanał you tube https://www.youtube.com/channel/UCFycqM6IGrjboZ0Nv5umtMQ na który zapraszam ogólnie 7 lat nie oglądam TV tylko sporadycznie są jakieś ciekawe programy jak the brain teraz na youtube oglądam bo mi wyskoczyło czy coś podobnego możecie podsyłać...
Produkcja USA, rok około 2010 +/- parę lat.
Dzieje się w ZSRR albo Rosji, główny bohater jest naukowcem pracującym chyba w elektrowni atomowej, doznaje wypadku, zostaje napromieniowany, zostaje mu parę tygodni życia, postanawia ukraść uran albo pluton i sprzedać na czarnym rynku, aby zapewnić pieniądze rodzinie po...