Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, pod koniec 2017 roku szukałem ciekawych filmów sci-fi. Natknąłem się na na stronę gdzie opisywane były 3 filmy rosyjskiej produkcji. Jedyny jaki pamiętam i jaki obejrzałem to Salut 7 (swoją drogą bardzo dobry) jednak był tam wspomniany film o rosyjskiej misji na marsa. Tylko ,że nigdzie nie mogę znaleźć o nim...

więcej

Film o chirurgu, prawdopodobnie francuski, widziałem kiedyś i chciałbym obejrzeć jeszcze raz by lepiej go zrozumieć. Z filmu pamiętam tyle, że chirurgowi (chyba?) zgwałcono córkę, on złapał przestępcę i wiadomo ZEMSTA. Mocno rzuciło mi się w pamięć że dokonał na nim operacji w której połączył mu jelito grube z...

Szukam filmów podobnych do Aż poleje się krew czy Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda.

Przegladalem dzis gwiazdy hollywood starych wyjadaczy kina akcji. Do nich po prostu nie dochodzi ze juz sie wypalili. Kreca takie filmy ze raz szkoda kasy dwa szkoda czasu a trzy zasmiecaja rynek smieciami. Van damme stallone segale statham i inni. Kreca wszystko na sile nie zdajac sobie sprawy ze sie ze starzeli. I...

więcej

Komedia. Na ziemię ma spaść asteroida czy kometa w ciągu 30 dni i wszyscy świrują dookoła. Dziekuje za pomoc

Oglądałam go dawno- pamiętam z niego tyle że był tam facet który zabijał młode dziewczyny i przywiązywał je pod wodą tworząc taki ogród z ich martwych ciał. Jedna z nich uciekła od niego i miała traumę patrząc np na wannę widziała jego oblicze, bardzo prosze o pomoc męcz mnie od kilku lat

typu "Nagi instynkt", "czlowiek z blizna" lub "dzien swira", "kabaret"....

Hej,
jakiś czas temu oglądałam pewien film, lecz zapomniałam jego tytułu. Postaram się go opisać i liczę na waszą pomoc.
Z racji tego, że film oglądałam dawno, niektóre elementy mogą się nie zgadzać, a większości nie pamiętam, ale mniejsza z tym.
Głównymi bohaterami była klasa i nauczyciel (?). Uczniowie rozmawiali...

więcej

Jestem pewna,że jest to serial o policjantach/detektywach rozwiązujących sprawy. Jeden z tych które lecą po 20 w tv. Odcinek był o poszukiwanej kobiecie,która później jak się okazało była więziona przez mężczyznę. On wcześniej to już robił, za cel stawiał sobie ''łamanie'' tych kobiet, które ostatecznie się poddawały i...

więcej

Film stary lata 70.?, zakładam amerykański. Paru czarnoskórych chyba występuje. Rodzaj thillera. Rzecz dzieje się w Nowym Jorku lub Los Angeles. Jakiś interes rzucił grupkę przyjaciół do dzielnicy przestępczej. Niewykluczone, iż dopóki mogli, poruszali się samochodem. Policja tu się nie zapuszcza, zresztą nawet jak...