1.Film był o emerycie,który skończył ileś tam lat i zaczynało się od jego urodzin.Mimo swojego wieku czuł się młodo,był bogaty i (cytat z filmu) "przestał robić to,czego nie chce" i była scena że wyszedł od znajomej gdy ta na chwilę poszła do kuchni żeby z nią pooglądał filmy.
2.Był jeszcze jeden,też o bogatym...
Opis(Na tyle ile pamiętam) Babka wyprowadza się z mężem i synem (jej albo jego) Do miasteczka w którym wydaje jej się , że nikt nie mieszka. jest fajna scena w markecie do którego wchodzi i tam jest tak pusto. Widzi jak mąż rozmawia z sąsiadami którzy nie istnieją. W końcu myśli, że mąż chce zrobić krzywdę jej i...
Potrzebuję filmu w klimacie "Pulp Fiction" lub "Fight Club". Szczerze nie do końca wiem co łączy te filmy, musiałbym się rozpisywać. Ktoś kto widział któryś z nich będzie wiedział o co mi chodzi.
Proszę o pomoc.
W sumie może to dlatego, że Marla i Mia są podobne(?) hm.
Dwa lata temu, gdy byłam we Włoszech, oglądałam w telewizji pewien film. Sprawdzałam i wiem, że był on kiedyś również w Polsce.
Pamiętam, że była tam kobieta (chyba rudowłosa, ale mogę się mylić), która nie lubiła dzieci, ale spędzała dużo czasu z dziećmi przyjaciółki, jakoś tak. Potem, niczym w trzeciej części...
Chodzą za mną dwa filmy i nie wiem jakie to tytuły:
1. Oglądałem bardzo dawno temu, mogę mylić niektóre fakty. Akcja zaczyna się w jednym z muzułmańskich krajów. Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę ze swoim chłopakiem przynosząc tym samym wstyd rodzinie. Ale ostatecznie rodzina nie wykonała na niej wyroku śmierci. Z...
Pooomocy!! Już od jakiegoś długiego czasu szukam pewnego filmu. Film był o wojskowym (grał go Daniel Radcliffe lub ktoś bardzo podobny) który pojechał na misję, i koniec końców torturowali go, i kazali mu robić to samo z jego kolega (torturowac go lub zabić) po powrocie z misji, miał on napaści agresji, wyżywał się na...
więcejFilm oglądałem kilka lat temu i jedyne co z niego pamiętam to, że milioner który mieszkał w państwie z rozpadu ZSRR jeździł po nim opancerzonym transporterem chyba BTR-60. Fabuła opierała się na transporcie osób do USA, które wtedy było najbogatszym państwem a reszta państwami "biedoty", ze specjalnym rodzajem...
Ponad rok temu oglądałam pewien film lub serial na kanale Romance tv. Główna bohaterka była projektantką opakowań/wzorów użytkowych i miała zaprojektować wygląd odświeżacza powietrza. Jej projekt przedstawiał odświeżacz w owalnym kształcie. Potem chyba dostała awans, ale współpracownicy wymyślali intrygi żeby sprawić,...
więcej