Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmów o podobnej tematyce co szybcy i wściekli

1.Film był o emerycie,który skończył ileś tam lat i zaczynało się od jego urodzin.Mimo swojego wieku czuł się młodo,był bogaty i (cytat z filmu) "przestał robić to,czego nie chce" i była scena że wyszedł od znajomej gdy ta na chwilę poszła do kuchni żeby z nią pooglądał filmy.
2.Był jeszcze jeden,też o bogatym...

Opis(Na tyle ile pamiętam) Babka wyprowadza się z mężem i synem (jej albo jego) Do miasteczka w którym wydaje jej się , że nikt nie mieszka. jest fajna scena w markecie do którego wchodzi i tam jest tak pusto. Widzi jak mąż rozmawia z sąsiadami którzy nie istnieją. W końcu myśli, że mąż chce zrobić krzywdę jej i...

Potrzebuję filmu w klimacie "Pulp Fiction" lub "Fight Club". Szczerze nie do końca wiem co łączy te filmy, musiałbym się rozpisywać. Ktoś kto widział któryś z nich będzie wiedział o co mi chodzi.
Proszę o pomoc.

W sumie może to dlatego, że Marla i Mia są podobne(?) hm.

Dwa lata temu, gdy byłam we Włoszech, oglądałam w telewizji pewien film. Sprawdzałam i wiem, że był on kiedyś również w Polsce.
Pamiętam, że była tam kobieta (chyba rudowłosa, ale mogę się mylić), która nie lubiła dzieci, ale spędzała dużo czasu z dziećmi przyjaciółki, jakoś tak. Potem, niczym w trzeciej części...

Chodzą za mną dwa filmy i nie wiem jakie to tytuły:
1. Oglądałem bardzo dawno temu, mogę mylić niektóre fakty. Akcja zaczyna się w jednym z muzułmańskich krajów. Młoda dziewczyna zachodzi w ciążę ze swoim chłopakiem przynosząc tym samym wstyd rodzinie. Ale ostatecznie rodzina nie wykonała na niej wyroku śmierci. Z...

Pooomocy!! Już od jakiegoś długiego czasu szukam pewnego filmu. Film był o wojskowym (grał go Daniel Radcliffe lub ktoś bardzo podobny) który pojechał na misję, i koniec końców torturowali go, i kazali mu robić to samo z jego kolega (torturowac go lub zabić) po powrocie z misji, miał on napaści agresji, wyżywał się na...

więcej

Film oglądałem kilka lat temu i jedyne co z niego pamiętam to, że milioner który mieszkał w państwie z rozpadu ZSRR jeździł po nim opancerzonym transporterem chyba BTR-60. Fabuła opierała się na transporcie osób do USA, które wtedy było najbogatszym państwem a reszta państwami "biedoty", ze specjalnym rodzajem...

Główny bohater wymyślił wynalazek(był to kręcący sie walec),który przypadkiem zapętlił czas.

Ponad rok temu oglądałam pewien film lub serial na kanale Romance tv. Główna bohaterka była projektantką opakowań/wzorów użytkowych i miała zaprojektować wygląd odświeżacza powietrza. Jej projekt przedstawiał odświeżacz w owalnym kształcie. Potem chyba dostała awans, ale współpracownicy wymyślali intrygi żeby sprawić,...

więcej