Witam,
Poszukuję kreskówki o której pamiętam jedynie tyle, że była tam postać imieniem Blaton i była w parze z istotą taką samą jak on, tylko że żeńską. Wydaje mi sie, że byli oni ostatnimi przedstawicielami swojej rasy, i napewno byli w sobie bardzo zakochani. Coś mi jeszcze się kołacze w głowie, że chciał ich...
1. Przedstawiona była rodzinna wycieczka. Był wypadek. Ojciec umarł. Byli w starym domu z matką i w pokoju jakiejś wróżbitki ze szklaną, magiczną kulą.
2. Ktoś szedł do grobowca. Nagle, po kilku chwilach wszystkie trupy ożyły. To była jedna ze scenek. Wszedł tam podróżnik.
Poszukuję tytułów filmów:
Pierwszy to horror sci-fi z lat 80 bądź 90. Akcja dzieje się na opuszczonym statku na który przypływa grupa ratunkowa. Okazuje się że muszą walaczyć z wirusem komputerowym, który z ciał załogi i komputerów tworzy zabójcze cyborgi. Nie była to tak słaba produkcja jak brzmi z opisu.
Drugi...
Szukam filmu, który widziałem parę lat temu urywek. Film powstał prawdopodobnie po 2000 roku. Ziemię atakują obcy, którzy wyczuwają ludzką aurę( bicie serca?) Główni bohaterowie podczas starcia z nimi chowają się pod szklaną pokrywą, akcja dzieje się chyba na ulicy. Sporo błyskawic. Pomoże ktoś?
Witam
Szukam jakichś dobrych filmów, gdzie przewija motyw rodzinny i to w pozytywnym sensie . Coś w stylu :
http://www.filmweb.pl/film/Wp%C5%82yw+ksi%C4%99%C5%BCyca-1987-1277
http://www.filmweb.pl/film/Stalowe+magnolie-1989-9731 ( klasyka )...
Witam, szukam filmu z gatunku horrory. Oglądałam go jakieś 5 lat temu, może wiecej. Pewne małżeństwo wybrało się na wycieczkę do lasu i tam napadła na nich młodzież. Znecali się nad nimi, pozniej kobiecie udało sie uciec, a mezczyzne zabili. Trochę mało szczegółów umieściłam, ale nie pamietam wiecej, jak by ktoś...
Witam, szukam filmu, tak jak w tytule, pamietam tylko tyle, ze gruba dziewczyna założyła się z przyjaciółka, ze będzie chodzić z chłopakiem który pierwszy wejdzie przez prób klasy, był to jakiś wysportowany chłopak, i chyba byli razem
Na tym filmie przedstawiony był romans śmiertelniczki (matki chyba dwójki nastolatków) z wampirem. Ona o tym wcześniej nie wiedziała. Gdy zaprosił ją do swojego opuszczonego i trochę upiornego zamku, dzieci te wraz z kimś dorosłym szpiegowali ich. Docierając do tej rezydencji ukradkiem udali się do niej. Chytra postać...
więcej