Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Poszukuję kreskówki o której pamiętam jedynie tyle, że była tam postać imieniem Blaton i była w parze z istotą taką samą jak on, tylko że żeńską. Wydaje mi sie, że byli oni ostatnimi przedstawicielami swojej rasy, i napewno byli w sobie bardzo zakochani. Coś mi jeszcze się kołacze w głowie, że chciał ich...

1. Przedstawiona była rodzinna wycieczka. Był wypadek. Ojciec umarł. Byli w starym domu z matką i w pokoju jakiejś wróżbitki ze szklaną, magiczną kulą.

2. Ktoś szedł do grobowca. Nagle, po kilku chwilach wszystkie trupy ożyły. To była jedna ze scenek. Wszedł tam podróżnik.

Poszukuję tytułów filmów:

Pierwszy to horror sci-fi z lat 80 bądź 90. Akcja dzieje się na opuszczonym statku na który przypływa grupa ratunkowa. Okazuje się że muszą walaczyć z wirusem komputerowym, który z ciał załogi i komputerów tworzy zabójcze cyborgi. Nie była to tak słaba produkcja jak brzmi z opisu.

Drugi...

więcej

Podajcie tytuły filmów traktujących o życiu ludzi uzależnionych od alkoholu.
dzięki

Szukam filmu, który widziałem parę lat temu urywek. Film powstał prawdopodobnie po 2000 roku. Ziemię atakują obcy, którzy wyczuwają ludzką aurę( bicie serca?) Główni bohaterowie podczas starcia z nimi chowają się pod szklaną pokrywą, akcja dzieje się chyba na ulicy. Sporo błyskawic. Pomoże ktoś?

Witam

Szukam jakichś dobrych filmów, gdzie przewija motyw rodzinny i to w pozytywnym sensie . Coś w stylu :
http://www.filmweb.pl/film/Wp%C5%82yw+ksi%C4%99%C5%BCyca-1987-1277
http://www.filmweb.pl/film/Stalowe+magnolie-1989-9731 ( klasyka )...

Witam, szukam filmu z gatunku horrory. Oglądałam go jakieś 5 lat temu, może wiecej. Pewne małżeństwo wybrało się na wycieczkę do lasu i tam napadła na nich młodzież. Znecali się nad nimi, pozniej kobiecie udało sie uciec, a mezczyzne zabili. Trochę mało szczegółów umieściłam, ale nie pamietam wiecej, jak by ktoś...

Witam, szukam filmu, tak jak w tytule, pamietam tylko tyle, ze gruba dziewczyna założyła się z przyjaciółka, ze będzie chodzić z chłopakiem który pierwszy wejdzie przez prób klasy, był to jakiś wysportowany chłopak, i chyba byli razem

Na tym filmie przedstawiony był romans śmiertelniczki (matki chyba dwójki nastolatków) z wampirem. Ona o tym wcześniej nie wiedziała. Gdy zaprosił ją do swojego opuszczonego i trochę upiornego zamku, dzieci te wraz z kimś dorosłym szpiegowali ich. Docierając do tej rezydencji ukradkiem udali się do niej. Chytra postać...

więcej

Najlepiej, żeby było podobne do: "Love, Rosie", "Jeden dzień"
Ogólnie, żeby tematyka kręciła się wokół przyjaciół którzy są w sobie zakochani ale dopiero po czasie to wychodzi.