Cześć, Szukam filmu.
Nie jest stary, raczej z tych nowszych.
Akcja działa się w jakimś hotelu, bogacze płacili za to, żeby zabijać. Mogli sobie wybrać z poszczególnych ludzi, odbywała się jakby prezentacja osób i cena była zależna od wieku, płci, narodowości.
Po wybraniu zabierali tych ludzi do jakiegoś...
Znam jedną scene. Prawdopodobnie jest to jakiś strajk bądź manifestacja. Policjanci stoją w rzędzie, kobieta daje kwiatek jednemu z nich po czym dostaje od stróża prawa soczystego prawego prostego. Ktoś kojarzy skąd jest ta scena?
W filmie był mechanik, jego dziewczyna zginęła, do miasta przyjechała brunetka i widziała ducha dziewczyny - jak się okazało kochanka ojca zabiła jej matkę i ją. Pamiętam scene miłosną w latarni mevhanika i brunetki.
Ktoś zna tytuł filmu?
Witam mam taki problem że jakieś 6 lat temu obejrzałem film - coś tak że było jakieś zebranie prezydentów/premierów i jakiś ochroniarz zobaczył kogoś w oknie (poruszyła się firanka) a później wybuchła bomba - to wszystko działo się na jakimś placu i byli tam zebrani mieszkańcy później było coś takiego że "cofali" ten...
więcejDziewczyna opowiadała mi o filmie którego tytułu nie pamięta , a świetnie go wspomina . Film opowiadał o kobiecie która tworzyła biżuterię , ale zapadła na zaćmę / jaskrę . W tle przewijała się historia miłosna . Czy ktoś może pomoc mi w znalezieniu tytułu tegoż filmu ?
Może ktoś pomoże, bo szukam filmu, z którego pamiętam chyba 1 albo 2 sceny... wiem, że przedstawiony jest tam problem utraty pamięci, wydaje mi się że facet jest żołnierzem i na skutek wypadku bądź stresu traci pamięć, wraca do domu i tam żona próbuje mu pomóc ale on zamyka się w sobie i później ta żona daje sobie...
Cześć! Poszukuję filmu, raczej starszego. Małżeństwo wyjeżdża w podróż i tam zostają porwani dla okupu. Porwana zostaje też inna para. W miejscu, gdzie są przetrzymywani zmuszają ich do pracy (chyba na polu). Później porywacze zabijają mężczyzn, kobietom jakoś udaje się uciec, jedna z nich jest w ciąży. Tyle pamiętam,...
więcej... Do tej kategorii chyba można go zaliczyć, poszukuje pewnego tytułu. Widziałem go dobre kilka lat temu w telewizji. W filmie małżeństwo bezskutecznie przez długi czas starała się o dziecko. Po długim czasie wreszcie okazało się, że się udało. Ku ogromnemu zaskoczeniu kobieta była w ciąży... ale z sześcioraczkami! :)...
więcej