Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich i proszę o pomoc.

Pamiętam że głowną bohaterka byla ciemnoskora dziewczyna z czarnymi kreconymi wlosami (czupryna). Ona z dwojgiem znajomyvh ( kolega i kolezanka) poszli do klubu i tam piosenkarz zagadal do niej, jej znajomi byli podjarani, on zaprosil ich Za scene ,przedstawił zespolowi. Glowna...

więcej

Witam szukam filmu ktory ostatnio leciał w tv tylko nie pamietam nazwy byli tam nastoaltkowie w nich byl chyba byly wojskowy i on mial dziewczyne pojechali do lasu rozblili namioty ona szla pozniej zostawial jej kartki powieszone na drzewach z roza pozniej uprowadzili ich ludzie i kanibale odrazu mowie ze nie chodzi o...

więcej

Jak w temacie szukam filmów podobnych do "Zaginiona" z Amandą. Również mogą być podobne do skazana Anamna Knox itp. I Tylko żeby film był produkcji USA.
Jeśli wrócę do tematu to oczywiście widziałam
Gone girl
Uprowadzona 1,2,3 także kolekcjoner, w sieci pająka, ręką nad kolyską itd. Ciężko wszystko...

Krótko i na temat, film zaczyna się wypadkiem samochodowym, w którym ginie żona głównego bohatera. Po obudzeniu się w szpitalu dowiaduje się on, że (z tego co pamiętam, został poddany jakiemuś eksperymentowi) ma wszczepiony w szyję chip, który wysyła impulsy, kiedy facet jest agresywny. Więcej szczegółów nie pamiętam...

więcej

Film opowiada o porwanej dziewczynie /nastolatce,wydaje mi się że miała jasne włosy cały film to poszukiwania i na końcu okazało się,że ona zgineła,co zapadło mi w pamięć to na końcu filmu odnalezienie chyba żółtej spinki lub guzika,która prawdopodobnie doprawadziła do ciała,podejżewam,że to film z lat 90

Komedia. Jeden z wątków jest taki, że dzieciak który mówi po hiszpańsku kradnie dilerowi jajko w którym jest koks.

We filmie (nie realistyczny, przygotowany graficznie jak seria Muminków) jest przedstawiona czarna postać. Ma okrągłą twarz i chyba użala się nad czymś lub szuka czegoś. Jedzie pociągiem. Ma zgarbione plecy. Nie jest człowiekiem.

Serial był transmitowany regularnie. W dużym głazie przy górze kamiennej była...

Opowiada on o życiu osoby (hongkońgczyka?). Była przedstawiona klatka, jak trzymał drewniany patyk. Oglądałem to dawno bez lektora, więc niewiele wiem. Jedna ze scen przedstawiała budkę z lodami/preclami i kobietę, która z nim rozmawiała.

Hej, parę lat temu jakoś w roku 2008 oglądałam kawałek filmu. Nie za bardzo pamiętam o czym był, natomiast kawałek sceny utkwil mi w pamięci. Wilk lub pies który potrafił przybierać postawę człowieka zjadal ludzi i z każdą jego kolejna ofiarą pewien szkielet w trumnie obrastal w skórę. Szukam tytułu już od paru lat i...

więcej

Małżeństwo jedzie autem w deszczu. Mają wypadek samochodowy. Po wypadku docierają do domu, gdzie kobieta zaczyna widzieć różne dziwne rzeczy, duchy, zjawiska paranormalne. Z czasem jej mąż również.
Na końcu okazuje się, że te "duchy" które widzi para to ludzie, którzy ich ratuja (strażak, policjant itp.)i ciągle...