Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

na początku jakaś kobieta weszła do kapsuły przepuszczono ją przez jakieś urzadzenie ona chyba znalazła się w jakimś innym wymiarze czy coś minęło dla niej chyba 34h i jak "wróciła" to okazało się, że nie było jej kilka sekund a potem naukowcy jej nie wierzyli dopóki nie obejrzeli filmu z jej kamery który trwał właśnie...

więcej

Film mogłam oglądać w latach dziewięćdziesiątych. Dziewczyna mieszkała z rodzicami i siostrą. Nie pamiętam w jakich okolicznościach została uprowadzona, ale kojarzę, że ktoś znalazł jej ciało w worku. Chodzą mi po głowie takie dwie sceny: 1. jakaś otwarta przestrzeń, może polana, dookoła drzewa lub las i to ciało...

wiem, że są już takie tematy, ale dość odległe w dacie ;)
Szukam filmu w którym matka i córka, jak dobrze pamiętam, przeprowadzają się w nowe miejsce ( a może córkka z ojcem?), jest to jakieś prowincjonalne raczej miasteczko. Kupują dom niedaleko klifu. W pobliżu jest też latarnia morska. Dziewczyna miewa dziwne sny,...

więcej

Kilka lat temu w kinie widzialam zwiastun zagranicznego filmu. Jedyne co pamiętam to ze mężczyzna umiera i po śmierci zostaje chyba niewidzialnym tajnym agentem. Pomocy

Byl sobie mężczyzna z żoną, ona była w ciąży. Pewnego dnia ta żona poszła do spiżarni, i coś ją tam zamknęło, znalazła tam klape, a pod nią był trup matki i dziecka, no i znalazła jeszcze medalion. Film skończyl się że ona musiała pochować te zwłoki żeby duch im dał spokój.

wyśmiewana dziewczyna zostaje zaproszona na domówkę, tam ginie, a następnie wraca kolejnego dnia do szkoły jako extra szprycha, i patrzy w oczy pozostałym jakby nigdy nic
wie ktoś jaki tytuł?

No więc był facet z żoną (która była w ciąży) i oni sie wprowadzili do takiego domu. On był cały czas w pracy praktycznie a ona sama w tym domu. No i pewnego dnia robiąc coś w kuchni skończyło jej sie coś i szukała spiżarni bo może akurat coś tam będzie. No i znalazła i przeglądała słoiki i nagle ją coś zamknęło w tej...

więcej

Akcja najprawdopodoniej więzienie
Kobieta jest w domu z napastnikami
Do drzwi puka 100 osób na pomoc tej kobiecie
prawdopodobnie dostali jakis cynk z wiezienia, albo cos
no nic wiecej nie pamietam xd

Jak ktos kojarzy, to z gory dzieki za info :D

Z filmu pamiętam tylko jedną scenę tak szczerze mówiąc, film leciał na canal+ gdzieś w połowie lat 90, akcja toczyła się gdzieś w lesie, jakaś dziewczyna starsza włożyła rękę młodszego chłopaka w swoje spodnie, tylko ta scena mi utkwiła w pamięci, ktoś coś kojarzy??

Witam, szukam filmu o grupie nastolatków, którzy piszą egzamin na tabletach. Osoby które zaliczają egzamin wracają do swojego dawnego życia, które niestety ni zaliczają coś się z nimi dzieje i są wyprowadzani. Jeden z uczniów próbuje dowieść, że ten cały egzamin to ustawka. Egzamin pisali wszyscy po skończeniu szkoły....

więcej