Witam mam problem bo nie pamiętam tytułu bajki może ktoś mi pomoże
A wiec tak co pamiętam to powiem :D
Bajka z lat chyba 1990 - 1997
Bajka to była o smogu - zanieczyszczeniu co niszczyło cały las na Początku było małe ale szukało pokarmu np: papieros, spaliny, ropa, i miało jeden cel zniszczyć cały las. W tym...
Kiedyś często leciał w tv opowiada historie nastolatki ktora miała romans z nauczycielem wf /lub on ja molestowal ,a pózniej chciała go rzucić a on albo miała przez niego problemy ,dziewczyna miała włosy krótkie do ramion blond
Witam, szukam filmu o młodej policjantce, jej ojciec również policjant, nie żyje, a jego kolega/partner jakby się o nią troszczy. Każdy jej kochanek zostaje znaleziony martwy i na koniec okazuje się, że to ten przyjaciel rodziny ich zabijał. (Mogłam coś pokręcić...) Ktoś pomoże?
Witam.
Jak w temacie. Szukam filmu w którym do ziemi leci asteroida/kometa/ meteor (Nie pamiętam dokładnie). Ludzie niszczą ją i wszystko wydaje się ok. Potem nagle pojawiają się dwa ciała niebieskie lecące w kierunku ziemi. Ludziom ponownie udaję się wyjść z opresji. Na końcu filmu do ziemi lecą setki asteroid i...
Był to chyba horror. Grupa ludzi znalazła się w lesie i na swojej drodze spotyka złe postaci z bajek które próbują ich zabić. Nie pamiętam czy w końcu umierają czy nie, ale na koniec filmu część z nich wychodzi z tego lasu. Ma ktoś jakieś pomysły?
"No więc był facet z żoną (która była w ciąży) i oni sie wprowadzili do takiego domu. On był cały czas w pracy praktycznie a ona sama w tym domu. No i pewnego dnia robiąc coś w kuchni skończyło jej sie coś i szukała spiżarni bo może akurat coś tam będzie. No i znalazła i przeglądała słoiki i nagle ją coś zamknęło w tej...
więcejSłyszałam o tym serialu już dawno, jednak ciekawi mnie tylko sezon 3. Czy dużo ominęłoby mnie gdybym zaczęła oglądać bez dwóch wcześniejszych, czy odnalazłbym się w miarę szybko?
Film rozgrywa się praktycznie w jednym pomieszczeniu.
Opowiada o nauczycielu który się wyprowadza i żegna się ze znajomymi,
ale potem opowiada historię i okazuje się że ma parę tysięcy lat
i że np to on był jezusem
Witam.
Poszukuję filmu, niestety pamiętam tylko niektóre fragmenty.... o mężczyźnie, który z kolegami przesiadywał w barze i tam zobaczył piosenkarkę, w której się zakochał od pierwszego wejrzenia. Po przedstawieniu włamał się jej do pokoju powiedział o swoich uczuciach itp. i kiedy zaczęli baraszkować wpadł mąż (albo...