Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

CZEKAĆ ZA KONTRYBUCJĄ FILMU........3,4,5 MIESIĘCY ?

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też całkowicie nieznany tytuł i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do oficjalnych polskich wersji tytułów, a jeśli ma być odgadnięta wersja oryginalna lub...

Dzień dobry,
Pierwszy post i ogromna prośba:
Był to film o grupie terapeutycznej dla osób z lękiem wysokości/przestrzeni. W trakcie zajęć wychodzili na eksponowane miejsca. Jeden (lub wielu, nie pamiętam..) z 'wyleczonych' podejmował się ryzykownych przejść i zginął/zginęli.
AFAIR produkcja amerykańska. Widziałem w...

więcej

Szukam filmu, prawdopodobnie z lat 90-tych lub początku 2000 roku. Opowiada o agencie fbi/cia (wysoki brunet), który ma za zadanie ochraniać piękną, córkę rosyjskiego polityka/biznesmena/dyplomaty. Dziewczyna mieszka w usa, dużo imprezuje i jedna ze scen jest taka, że tańczy na stole podczas imprezy i agent ją łapie,...

więcej

Szukam filmu o tematyce szkoły, w którym to nauczyciel od początku do końca nie radzi sobie z uczniami . Zna ktoś coś w tym stylu ?
poszukuję również filmów w którym to nauczyciel nie ma dobrego wpływu na uczniów...
Dzięki :)

Hej, szukam filmu który oglądałem za dzieciaka na VHS, ale za cholerę nie potrafię sobie przypomnieć tytułu. Pamiętam, ze początek filmu był o młodym chłopaku który wybrał się z kolegami na przejazd rowerem po lesie, w jednym momencie mieli przeskoczyć rzekę przez most, skończyło się to tak ze ten chłopak się wywrócił...

więcej

Hej,
Chciałabym znaleźć kilka filmów, które widziałam lata temu i nie pamiętam ich tytułów. To wszystko, co o nich pamietam:

1. Film o dwóch przyjaciółkach, które postanowiły zabić swoje matki, żeby dalej się przyjaźnić. Zaczyna się sceną z rozwieszaniem prania, wbiegają między prześcieradła i mówią komuś, że jedna...

więcej

Siema, oglądałem kiedyś pewien film ale w sumie niewiele pamiętam.
FIlm był o bodajże jakiejś reporterce? Psycholożce? Na początku filmu przyleciała helikopterem w te miejsce, w którym później toczyła się cała historia. Na pewno była jakaś babka, która rozmawiała z różnymi ludźmi, którzy doświadczali co noc dziwnych...

więcej

Cześć,
Ostatnio przypomniał mi się film z młodości ale nie pamietam tytułu. Był on o jakieś burzy stulecia gdzie nad miasteczkiem skumulowały się chyba 3 burze i przewidzieli to mała grupka meteorologów. Piorun na pewno uderzył w szkole pełna uczniów i miał długość paru kilometrów rowiez w jakiś zbiornik wody gdzie...

więcej

Witam,
Poszukuję kreskówki o której pamiętam jedynie tyle, że była tam postać imieniem Blaton i była w parze z istotą taką samą jak on, tylko że żeńską. Wydaje mi sie, że byli oni ostatnimi przedstawicielami swojej rasy, i napewno byli w sobie bardzo zakochani. Coś mi jeszcze się kołacze w głowie, że chciał ich...