Witam
Poszukuje pewnej komedii raczej dość nowy ( po 2000 roku )
Skrócony opis fabuły wygląda tak . Porzucona przed ołtarzem panna młoda wyrusza w "podróż życia " ( tak było w streszczeniu ) ze swoim najlepszym przyjacielem . Niestety więcej szczegółów podać nie potrafię . Na pewno była panna młoda i ślub do...
Temat i fabuła była głównie o pistolecie ''on ''cały czas zmieniał właściciela a na samym początku mieli go wyrzucić po napadzie chyba na samym początku .. później akcja była taka ze dziewczyna jakimś trafem znalazła się w łazience ( ogólnie szukała małego chłopca znalazła go w szafie z workiem na głowie ) a tam było...
więcej
Witam mam pewien problem, otóż dziś w nocy przyśnił mi się bardzo stary film animowany którego nie widziałem od jakiś 10 lat. Nie mam pojęcia jaki miał tytuł.
Głownymi bohaterami były zwierzęta,w tym jakiś biały koń/rumak. Większość zwierząt zostałe porwane przez złego naukowca, który w ramian zemsty z dzieciństwa...
Witam
Potrzebuję tytuł starej komedii, film opowiada o małżeństwie w którym żona zmusza do ciężkiej pracy męża w gospodarstwie, mąż bierze od znajomego małego psa którego żona nie toleruje, ukrywa go przed nią, mężczyzna ma już dosyć ciężkiej pracy i kiedy tylko żona nie patrzy ucina sobie drzemkę podczas zbioru dyń...
Poszukuję komedii-śmiesznej, zabawnej a nie obrzydliwej. Ani nudnej. Nie interesują mnie żarty poniżej pasa, obrzucanie się gównem itp. Da sie jeszcze w ogóle taka znaleźć. Ostatnio dobrze się bawiłem na "Porąbanych"-tak więc komediohorror też może być. Znajoma mówiła mi komedii w której bohaterom zacina się tempomat i...
więcej
Szukam obecnie istniejącego, oficjalnego tytułu filmu wydanego na VHS (dla wypożyczalni) w 93'.
"Walka o ogień 2" nie miała nic wspólnego z oryginałem, oprócz akcji wśród jaskiniowców.
W Sieci znalazłem zdjęcie okładki, bardzo niska jakość, oryginalny tytuł prawie nie widoczny.
Po fragmencie szukałem... I nic...
Szukam filmu.. Chodzilo o chlopczyka ktory mieszkal z mama, byl bardzo inteligetny ale chory. W filmie odkrywa ze jego sasiad chyba molestuje swoja corke. Chlopczyk i jego mama wrabiaja sasiada na podpisania papierow dzieki ktorym, jezeli jemu sie cos stanie, corka trafi do ich rodziny. Film konczy sie na tym ze sasiad...
więcej