jak nazywa sie ten film ? https://www.youtube.com/watch?v=kj9AddEWP08 niby jest tytuł ale na google wyskakuje mi nie na temat zupełnie cos innego
Hej!
Szukam filmu z jakimś azjatyckim aktorem będącym jakiś budowlańcem. Pewnego dnia jakiś wypadek czy coś go spotyka i zyskuje nadprzyrodzone moce telekinezy, których nie umie wykorzystywać na początku. Potem poaga ludziom. W trailerze jest jakaś scena jak jest w areszcie i wygina kraty by się wydostać. Z góry...
Szukam tytułu filmu, w którym każdego roku, zawsze tego samego dnia wubierano i kamienowano jednego z członków społeczności. Oczywiście panuje zmowa milczenia. Może ktoś z Was kojarzy taki film?
Film był o chłopaku, który miał moc, która polegała na tym, że ten kto znalazł się w jego pobliżu umierał.
Był to film w którym pewna grupa studentów budowała wehikuł czasu a wiedzieli jak to zrobić dzięki zmarłemu ojcu głównego bohatera. Przemieszczali się w czasie tylko razem i razem podejmowali decyzje gdzie się przemieszczają . Przemieścili się by wygrać miliony . Główny bohater był zakochany w dziewczynie gdy miał się...
więcejNie pamiętam wielu rzeczy. Przedstawiał on kobietę - kota. Porozumiewała się i przebywała z nimi. Chyba została zarażona jakimś wirusem (?), który nadał jej cechy kotów.
Szukam filmu, który widziałam bardzo dawno temu (ok.10 lat temu). Pamiętam tylko, że był to film w którym główny bohater (chyba główny) jest duchem. Rozmawiał z innym duchem w pociągu lub metrze. Nie była to żadna bajka tylko zwykły film. Wydaje mi się, że był jeszcze jakiś wątek z ukochaną bohatera. On chciał, aby ona...
więcej
Witam szukam filmu .
Byl on o kobiecie ktora mieszkala w sama w domu , wykonywala remonty razem z "chyba" ogrosnikiem ktory mial rowniez psa . Lecz pod koniec filmu jej przesladowca mieszkal w zbudowanym pokoju pod domem i miedzy jego scianami wszystko monitorowal i podsluchiwal . Ogrodnik bodajze ginie i zostaje...
Szukam filmu. Jedyne co pamietam to to ze gość trafił do aresztu/wiezienia, przyjechal jego kolega i chcial wyrwac kraty za linke motocyklem, oczywiscie sie nie udalo i poszedl po samochód, wyrwał oś w samochodzie więc poszedł po koparke i tą koparką wyrwał kratę z całą ścianą. Może ktoś skojarzy co to za film?