Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Teraz ponowię kilka moich próśb. Może akurat ktoś będzie wiedział. Wielokrotnie mi już
pomogliście - liczę na Was, przyjaciele:

1) Szukam filmu (komedia sprzed najdalej 4-5 lat), z którego pamiętam niewiele: dwóch
kolesi poszło do salonu masażu. Siedzą i czekają. Jeden z nich zamiast fajnej
dziewczyny uzyskuje...

więcej

Siema, szukam jakiegoś fajnego horroru z ciężkim klimatem jak Blair witch albo znaki

Jaki jest tytuł filmu (starego) w którym gość wchodzi do baru i strzela bo burger wygląda inaczej jak na zdjęciu?

Lata 80/90. Kobieta w seksownej czerwonej sukience uwodzi mężczyznę siadając na stole w pokoju o (chyba) zielonych ścianach. Ktoś coś?

użytkownik usunięty

moze ktoś ma? bo nigdzie nie moge znaleźć. Odwdzięczę sie innym filmem :) jak ktos ma, to prosze na priv

Film.nazywa się jak główny bohater. Akcja dzieje się w Anglii/Szkocji i zaczyna się w więzieniu gdy 1 więzień robi drugiemu dobrze i ten mówi wolgarnymi slowami, że jest królem świata. Okazuje sie, że siedział za to że nie wydał kogoś na samej górze i teraz czeka go nagroda jedzie i spotyka tam.dziewczyne która jest...

więcej

Szukam filmu pewnego który kiedyś zobaczyłam w TV, to było bardzo dawno temu, ponad 10 lat już będzie. Pamiętam tylko tyle że film zaczynał się jak mężczyzna jedzie autem w nocy i rozmawia przez telefon i nagle na mask e spada mu z wiaduktu jakieś ciało, teraz nie pamiętam czy to było realne ciało czy kukła. Wiem tylko...

więcej

Mianowicie oglądałem dawno temu nie jestem w stanie stwierdzic dokladnie kiedy mniej/wiecej 6/7/8 lat temu film w ktorym Kobiecie popsul sie samochod na jakiejs drodze w Ameryce takim stanie gdzie to wszedzie w okolo pustynia, prerie sama drocha. Facet jadący tirem albo innym samochodem zatrzymal sie i probowal jej...

Film akcji o podmianie prezydenta stanów zjednoczonych i sprowokowaniu światowych mocarstw do odpalenia broni atomowej a następnie jej zniszczenia w locie żeby użyć własnej super broni polegającej na spuszczeniu z orbity tytanowego prętu który niszczy miasto bodajrze Londyn? Niewiele więcej pamiętam będę wdzięczny za...

więcej

Wpisujcie 10 najlepszych waszym zdaniem reżyserów w historii kina.