Nie znam aktorow, film lecial na tvp1 lub tvp2. Opowiadal o kobiecie ktora miala juz 2 starsze corki. Postaniawia jednak ulozyc sobie zycie na nowo. Poznaje mlodszego od siebie faceta. Jednak jemu chyba zalezalo na kasie. Po czasie zachodzi z nim w ciaze. On sie nad nia zneca. Ona o ile sie nie myle zbiera dowody...
Hej. Nigdy nie oglądałam Batmana (SZOK), ale chce to nadrobić. Obejrzałam pierwszą część i mrocznego rycerza, ale mam wrażenie, że coś ominęłam...poda mi ktoś może wszystkie części z udziałem Batmana? Oczywiście od najstarszej do najnowszej? :)
Pomóżcie. Męczy mnie to prawie trzydzieści lat... Serial kostiumowy - pamiętam białe bufiaste koszule; nadawany chyba w programie drugim - takowego nie mieliśmy wtedy, podglądany u sąsiadów. Główny bohater jest ciągle z jakiegoś powodu ścigany, ma pucułkowatego kumpla z kędzierzawymi włosami. Pełni rolę jakiegoś...
Witam, czy kojarzy ktoś tytuł filmu opowiadającego o rodzinie, w której głowa rodziny wyprowadziła się z domu, żeby zamieszkać w domu na 2 stronie ulicy i obserwować swoją rodzinę? Film w miarę nowy, z 2016 lub 2017 roku.
Jest to film „widmo ”, mianowicie:
Akcja toczy się w normalnym świecie. Chłopiec próbuje wejść do tajemniczej (szafy)? Zostaje przeniesiony do innego wymiaru. Czycha na niego niebezpieczeństwo. Jest z nim starszy pan (chyba jego dziadek). Są również ultranowoczesne ścigacze, których obręcze mają kolor niebieski.
Witam szukam filmu, niedawno jakaś telewizja go nadawała chyba w przeciągu 2 tygodni, jest o tym, że dwóch gliniarzy dostaje specjalną zbroje dzięki której mogą szybciej biegać wyżej skakać i są silniejsi. Będe wdzięczny za pomoc jak ktoś poda tytuł
Dobry wieczór!
Szukam konkretnych nazw filmów lub seriali. Poniżej podaję to, co zapamiętałem.
1. (Serial). Opowiadał o grupce nastolatków, którzy zatrzymali czas i wszystko, co się działo wokół nich. Przedstawiony był motyw wieczoru i oni dobrze się bawili. Prawdopodobnie nie mogli przywrócić normalnego...
Szukam filmu z motywem , wakacji ,wyprawy, jakieś przygody,. grupa przyjaciół coś sie dzieje .
Widziałem pare Horrorów z tym motywem(zejście) , może być jakaś młodzieżówka typu królowie lata . Cokolwiek dobre co wciągnie :D
Kojarzy ktoś polski (ręki sobie nie dam za to uciąć) film w którym chłopiec pojechał gdzieś do jakiegoś pałacyku, willi. Pamiętam, że była to spora budowla w jasnym, kremowym kolorze a dookoła pełno zieleni. W swojej "komnacie" znalazł jakieś przejście i nim przeniósł się w podwodny świat oceanu lub morza, nie wiem....
więcej