Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem go jeszcze za dzieciaka, nie pamiętam go za dobrze, ale dzisiaj mi się przypomniał i jakoś nie mogę się go pozbyć z głowy.
Potwór przypominał z mordy Venoma, miał takie zębiska wielkie.
Była chyba scena, ze ktoś leżał na łóżku i ten potwór przegryzł się przez materac.
Jeszcze inna, krew kapie z sufitu, a...

więcej

Hej, szukam filmu fabuła była mniej więcej taka, kobieta spotyka jakiegoś kolesia w barze, później trafia na jakieś pole czy też tere należący do kolesia z baru, on ściga ją po całym tym terenie w samochodzie - urządził sobie na nią polowanie. Nie wiem też czy ona nie była ze swoim facetem... chyba gdzieś jechali i...

Cześć szukam pewnej dramy którą oglądałam dosyć dawno nie pamiętam jej tytułu ale wiem że to była drama azjatycka
W niej jest dziewczyna która po śmierci matki musi wprowadzićwiczenia się do domu pewnej bogatej rodziny która znała jej matkę w tym domu poznaje syna tej bogatej rodziny który strasznie jej nie lubi ma...

więcej

Witam,
Poszukuje filmu, ktory pamietam jak przez mgle. Wydaje mi sie, ze to bylo kino familijne jakis na poczatku kat 90. Wiele nie pamietam ale akcja rizgrywala sie chyba we Francji lub Wloszech gdzies w jakims szlacheckim dworku ( wspolczesnie natomiast ). Byla mloda, piekna kobieta przypominajaca wygladem Mix...

Cześć, poszukuję bardzo specyficznych filmów - takich, które pozostawiają widza w rozsypce... Filmy głębokie i wymagające, niekiedy urywające się jakby w połowie, bez tupnięcia nogą na koniec, lecz z wyraźnym przesłaniem. Interesują mnie głównie dramaty. Takimi produkcjami są dla mnie między innymi "Nić widmo", "Młoda...

więcej

Uwaga- mam pewien problem. Otóż szukam pewnej animacji, na moje nieszczęście nie pamiętam tytułu, a jedyna rzecz którą z tą bajką kojarzę to scena w której gadający koń uprawiał hazard pod drzewem. Wiem że dość enigmatyczny opis ale mam nadzieję, ze ktoś skojarzy i mi podpowie. Z tego co pamiętam bajka nie była chyba...

więcej

skazancy na smierc dostali zadanie podczaqs wojny dostarczyc niebezpieczne materialy ciezarowkami,jechali przez jakis most,jeden nakierownkowywal,drugi go nie widzial

Film USA z lat 70-80, Weteran z wojny na wózku inwal. zwołuje dawnych kompanów. W krótce wszyscy po kolei zaczynaja ginać. Pamietam że owym zabójca okazał sie weteran na wózku, a jednym z kompanów był napakowany ala Pudzian który w jednej scenie wyrwał drzwi z bodajze Cadillaca. Film może nie należał do wybitnych ale...

więcej

Szukam filmu, który oglądałam bardzo dawno temu. Historia opowiadała o białej kobiecie maltretowanej przez męża sklepikarza na jakimś amerykańskim zad...u. Do tego miasteczka (?) pewnego dnia przybywa mężczyzna i zakochuje się w tej kobiecie (chyba z wzajemnością), i próbował jej pomóc wyrwać się z rąk despotycznego...

więcej

Zapomniałem tytułu filmu którego dawno temu ogłądałem. Film był o dziewczynie która chciała się ścigać na torze wyścigowym . A w międzyczasie pracowała w knajpie, śniadaniowymi.Tylko tyle pamiętam.