Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu gdzie główny bohater jest ryzykantem anarchista i nie boi się śmierci, pewnego razu jego kolega spadł w przepaść motorem i postanowił ze pójdzie do fbi lub jakiejś innej służby, dostał misje zatrzymania grupy terrorystów która podjęła wyzwanie doznania nirvany i robią rożne akcje które zapoczątkował jeden...

więcej

Czy aby ten film nie jest złożoną do kupy z kilku podobnych wątków wersją serialu "Zawód: Amerykanin"?

Cześć

Szukam filmów akcji które dzieją się w mieście i gdzie akcja zostaje zawiązana nagle i są w nią wplątani zwykli ludzie, coś jak "Szklana Pułapka 3" lub "Speed", choć mogą to być też bardziej kameralne filmy jak np. "Bez Hamulców".

Drugi typ filmów, to jakieś filmy dziejące się w Nowym Jorku też w podobnym...

więcej

Poszukuję filmów, których fabuła osadzona jest teraźniejszości lub niedalekiej przeszłości i posiadających elementy mitologiczne lub wierzenia ludowe. Mam na myśli coś w stylu filmów Guillermo del Toro, tj. "Labirynt fauna", "Kształt wody". Jeżeli komuś przychodzi na myśl jakiś tytuł to proszę się podzielić :D

Z...

Witam
Poszukuje filmów ciężarówkach podobnych do Czarny pies z 1998.
Widziałem już:
Pojedynek na szosie 1971
Konwój 1978
Prześladowca 1-3 2001-2014
Mistrz kierownicy ucieka 1-3 1977-1983
Śmiercionośny ładunek 2008
Szybcy i wściekli 2001
Ponad szczytem 1987
Mad Max 2 - Wojownik szos 1981
Zabijaka, zabijaka...

więcej

Kilka miesięcy już o to pytałem, ale nie znalazłem tego filmu. Poszukuje filmu o napadach na ciężarówki, pamiętam, że oglądałem go gdzieś na przełomie wieków, więc pewnie było to w latach 1999 - 2003. Coś mi się kojarzy, że ten film był w Polsacie i na pewno miał w prawym dolnym odcinku ten czerwony kwadracik "tylko...

więcej

Szukam filmu mojego dzieciństwa. Film z lat 80-90, amerykański. Mąż kobiety znika z domu, a ta zakłada że ją porzucił. Stara się sobie z tym poradzić, ale obwinia męża. Na koniec okazuje się, że facet wpadł w jakąś dziurę w lesie za domem i nie mogł wyjść. Żona znajduje ciało.
Będę wdzięczna za pomoc.

Witam! Poszukuję filmu, który był pokazany z perspektywy małego dziecka (miało kilka/kilkanaście miesięcy) i chciało popełnić samobójstwo. Pamiętam scenę, że zostało z nianią i napiło się jakiegoś detergentu. Po jakimś czasie ojciec wziął go do psychologa i ciągnął za sznurek od lampki, żeby udowodnić lekarzowi, że...

Małżeństwo jedzie autem w deszczu. Mają wypadek samochodowy. Po wypadku docierają do domu, gdzie kobieta zaczyna widzieć różne dziwne rzeczy, duchy, zjawiska paranormalne. Z czasem jej mąż również.
Na końcu okazuje się, że oni są jakby w spiaczce (nadal w aucie), a te "duchy" które widzi para to ludzie, którzy ich...

购买美国留学文凭」薇/扣936794295办理拉斯德州大学毕业证成绩单制做UTD成绩单毕业证 |做达拉斯德州大学文凭教育部认证办理学历认证|做达拉斯德州大学大使馆认证办理留信网认证Texas University...