Założyłem się o kasę o to czy chuck norris grał w Wejściu smoka z Brucem Lee oglądałem ten film nie przypominam sobie go w różnych recenzjach tez nie jets wymieniony w obsadzie ale w jest np W Leksykonie Filmów także chciałbym dostać jednoznaczną opinię, bradzo pomogłobt mi sreensaver z napisami końcowymni lub...
Grupka ludzi była w takich jakby zgliszczach (coś w ScFi) w koło było pusto był tylko most i był on zawalony i dzięki temu że most był zawalony potwory typu (zejście) nie mogły się dostać do ludzi którzy z nimi walczyli
Fabułą filmu jest namalowanie aktu kobiecego przez znanego malarza, po zakończonej pracy nikomu go nie pokazuje tylko ukrywa go w sćianie, coś w stylu Poskromienie złośnicy z góry dziękuje za pomoc
Mowie jak przez mgle: chodzi o to ze kobieta morduje mezczyzne ktorego hobby to kolejki elektryczne. Zagipsowywuje jego cialo tworzac z niego kolejke, i nastepnie pokazuje ludziom, ktorzy nawet nie zauwazaja ze facet zniknal. Ludzie, co to za film ?
filmu, który widziałam w ubiegłym roku w Poznaniu w kinie "Gwiazda".
Flilm, w dużym skrócie, to historia, którą opowiada całkiem spora ryba. Mieszkający we Francji Duńczyk, który pracuje w firmie dostarczającej ryby, zostaje potrącony wracając nocą z pracy przez młodą Francuzkę. Dziewczyna zajmuje sie sprowadzaniem...
Nie wiem czy trafiłem na odpowiednie forum..ale to też jest związane z tematyką filmową. Mianowicie chcę, moze inaczej - planuje w przyszlosci , chciałbym napisac scenariusz......i nie wiem od czego zaczac , nie chodzi mi tu o historie ( bo akurat z tym nie mam problemu ) ale nie wiem jak wyglada taki scenariusz..wiec...
więcejFilm chyba angielskiej produkcji. Akcja w anglii. Horror grupa dzieciakow z poprawczaka z dwojka wychowawcow pojechala Na jakas wycieczke biwak do wiochy gdzie zyli jacys uposledzeni ludzie. Zaatakowali wychowawce I potem znecali sie nad dzieciakami. Takie jakby przedstawienie. Jednego do podlogi skuli wsadzili...