Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Założyłem się o kasę o to czy chuck norris grał w Wejściu smoka z Brucem Lee oglądałem ten film nie przypominam sobie go w różnych recenzjach tez nie jets wymieniony w obsadzie ale w jest np W Leksykonie Filmów także chciałbym dostać jednoznaczną opinię, bradzo pomogłobt mi sreensaver z napisami końcowymni lub...

Grupka ludzi była w takich jakby zgliszczach (coś w ScFi) w koło było pusto był tylko most i był on zawalony i dzięki temu że most był zawalony potwory typu (zejście) nie mogły się dostać do ludzi którzy z nimi walczyli

Fabułą filmu jest namalowanie aktu kobiecego przez znanego malarza, po zakończonej pracy nikomu go nie pokazuje tylko ukrywa go w sćianie, coś w stylu Poskromienie złośnicy z góry dziękuje za pomoc

Witam możecie polecić ciekawe filmy z dobrym dźwiękiem 5.1 z góry dziękuję wam. ;-)

Mowie jak przez mgle: chodzi o to ze kobieta morduje mezczyzne ktorego hobby to kolejki elektryczne. Zagipsowywuje jego cialo tworzac z niego kolejke, i nastepnie pokazuje ludziom, ktorzy nawet nie zauwazaja ze facet zniknal. Ludzie, co to za film ?

filmu, który widziałam w ubiegłym roku w Poznaniu w kinie "Gwiazda".
Flilm, w dużym skrócie, to historia, którą opowiada całkiem spora ryba. Mieszkający we Francji Duńczyk, który pracuje w firmie dostarczającej ryby, zostaje potrącony wracając nocą z pracy przez młodą Francuzkę. Dziewczyna zajmuje sie sprowadzaniem...

więcej

Nie wiem czy trafiłem na odpowiednie forum..ale to też jest związane z tematyką filmową. Mianowicie chcę, moze inaczej - planuje w przyszlosci , chciałbym napisac scenariusz......i nie wiem od czego zaczac , nie chodzi mi tu o historie ( bo akurat z tym nie mam problemu ) ale nie wiem jak wyglada taki scenariusz..wiec...

więcej

Film chyba angielskiej produkcji. Akcja w anglii. Horror grupa dzieciakow z poprawczaka z dwojka wychowawcow pojechala Na jakas wycieczke biwak do wiochy gdzie zyli jacys uposledzeni ludzie. Zaatakowali wychowawce I potem znecali sie nad dzieciakami. Takie jakby przedstawienie. Jednego do podlogi skuli wsadzili...

Witam

Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu serialu z poniższego linka :)

Witam :) szukam filmu - horror/thriller (tytuł był chyba jakby łaciński) ktoś brutalnie zabija ludzi, pamietam że gdzieś wisiały głowy ręce nogi gdy spojrzalo sie na nie pod pewnym kątem tworzyły jakby ptaka czy smoka.
Pomoże ktoś?może być priv. Z góry dziękuję