Kiedyś w telewizji leciał taki film, że mieszkał sobie ojciec z synem, aż pewnego razu chłopiec zaczął przekazywać takie dziwne znaki, wszędzie, na kartce, na drzwiach itd. Pisał liczby, które jak się okazało były współrzędnymi miejsca, datą i godziną wielkich światowych katastrof. Ostatnią liczbą był koniec świata...
Przez caly film surferka siedzi na kamieniu w morzu i próbuje ja zjesc rekin. Film chyba z zeszlego roku
Akcja filmu- chyba Nowy Orlean. Chłopak śni o Azjatce, która ma zostać jego żona. W snie wybranka czeka na niego na lotnisku. Chlopak budzi się i jedzie po nia na lotnisko. W drodze poznaje inna dziewczynę, która zostaje jego żona
Hejka, czy jest mi ktoś w stanie pomóc? Szukam wszędzie filmu "Heart beat" z 2016 rok filmu o pewnej dziewczynie którą wpadła muzyków pod autobus się ze sobą chyba zaprzyjaznili ... mianowicie szukałam filmu chociaż z polskimi napisami ale nic nie mogłam znaleźć.. ktoś może cos wie ?
Poszukuję najprawdopodobniej amerykańskiej animacji z postacią bardzo podobną do "Małej Mi". Tamta potrafiła być prawdziwą zołzą której wszyscy się bali. Być może, przez bardzo wielkie być może jej imię zaczynało się na "H".
Kojarzy ktoś, coś?
Hej, poszukuję filmów o ratowaniu świata/krainy/USA/galaktyki. filmy Marvela,DC, z uniwersum Star Wars, Mumie i z te Tomem Cruisem są już mi znane.
Film opowiada o dziewczynie, która odmawia pójścia na bal ze szkolnym nieudacznikiem i pragnie aby ją zaprosił szkolny przystojniak. Tej samej nocy siedząc razem z bratem na balkonie i widzą spadającą gwiazde o wznawiają taką rymowaneke (chyba) "lsnij gwiazdeczko.... nocnych marzeń... niech twój blask i twoje lsnienie...
więcej