Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ILE CZASU ONI ROZTRZYGAJĄ TE KONKURSY BO CZEKAM NA ROZTRZYGNIĘCIE CHYBA Z 1 MIESIĄC!!!!!!!!!!!!

Wchodzę na mój profil, a tak jakaś kupa. Wyświetla mi duże ikony ciurkiem jedna pod drugą, jak w tej zjechanej nowej wyszukiwarce, która jest do kitu. Jeszcze dwie godziny temu było normalnie. Weźcie to przywróćcie, bo to jest po prostu zje...a na całego! Brak słów :/ Chcę znowu widzieć listę 50ciu ostatnio oglądanych...

więcej

j.w

Szukam filmu, z którego pamiętam jedna scenę - na światłach stoja dwa auta obok siebie i w jednym siedzi gość w czarnych okularach i gapi się przez szybę na kierowcę auta obok. To wyprowadza tego drugiego z równowagi i wysiada, by zrobić facetowi w okularach krzywdę, po czym okazuje się, że okulary na sobie miał...

Szukam filmu (horroru?), w którym odgrywane wydarzenia zataczały koło, rodzina umierała w wypadku. Główny bohater próbował pozmieniać bieg wydarzeń by się uratować, ale nie było takiej możliwości. Film azjatycki.

Hej
Nie dawno przypomniałam sobie że kiedyś oglądałam film o Egipcie który mi się spodobał nie stety nie mogę przypomnieć sobie tytułu filmu
FILM BYŁ O EGIPCIE . Pamietam z niego dwie sceny :
Pierwsza scena gdzie leży kobieta ( prawdopodobnie kleopatra ) jej służąca kładzie ba łóżko koszyk w którym jest wąż ....

więcej

Pamiętam, że był to prawdopodobnie polski film (w kinach kilka lat temu?), o dwudziestoparolatkach, studentach bodajże. Pamiętam, że była scena z silent disco, tekst "ale się w Tobie/ w niej zajebałem", na samym końcu główna postać się przeprowadzała? akcja działa się bodajże w Warszawie...o i kojarzy mi się jeden...

Film nowy, wydaje mi się że chodzi o "czarną śmierć" ale pewności nie mam. Osadzony w średniowieczu.

Scena była, że prowadzący (chyba duchowny) mówi do idących za nim (chyba pielgrzymów) : "nie umiałem was poprowadzić".

Ktoś kojarzy?? Chyba na polsat film leciał

http://www.filmweb.pl/film/Francuska+suita-2014-674539

szukam film w którym chłopak poznał dziewczynę i oboje się w sobie zakochali i przespali. Matka dziewczyny widząc że chłopak jest wieśniakiem nie zaakceptowała go i powiedziała że córce że to jej brat. Po pewnym czasie jak wszyscy dowiedzieli się o tym wygwizdywali i wyśmiewali się z tego faceta (tu nawet pamiętam że...

więcej