Witam szukam filmu który oglądałem dawno temu w tv o rycerzu światła czy blasku może słońca i on chciał uratować Ojca poznał grupę złoczyńców nad którą miała władzę wiedźma i później ta wiedźma zakochała sie w tym rycerzu jak ją uratował przed smokiem później było jakas walka z kimś o on odkrył że ma moc słońca czy tam...
więcejSzukam filmów z wątkiem donosicielskim? Gdzie główny bohater jest donosicielem. Ktoś coś? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Witam! A więc w streszczeniu opowiem o czym opowiada film, a moze ktos z was zdola mi pomoc i znalezc tytul tego filmu. (Film fantasy)
W domu obok jednego chlopaka zamieszkał ojciec ze swoją córką. Ten ojciec byl pisarzem i mial "magiczną" maszyne do pisania. Pewnej nocy chlopak wkrada sie do tego domu, bo myslal ze...
Witam. szukam filmu który oglądałam 2 lata temu w boże narodzenie. film opowiadał o dziewczynie która wyjechała do afryki pomagać prawdopodobnie chorym i tam poznała mężczyzne. wiem że pod koniec chciała wyjechać ale zrozumiała że jest potrzebna tam i została. i jak wracała to wszyscy się cieszyli
czy na Filmweb jest ten film tylko pod inną nazwą ? https://www.youtube.com/watch?v=6bRezz2Ud98 szukam i nie znajduje ;x
Mloda rezyserka po szkole filmowej otrzymuje prace przy filmach dla dorosylych. Zakochuje sie ona w swoim szefie, a on w niej. Podczas swojej pracy przy tych fimach kreci tez swoj wlasny film. Ktory przy koncu filmu ma swoja premiere. Wiecej nie pamietam. Prosze o pompc.
Przy wjeździe do Pusan jak pojawia się napis Pusan i Pantera ze swoimi laskami wysiada z samochodu, chyba jakiś koreański rap?
dochodzi do jakiegoś wybuchu, kobieta zostaje uwieziona w pokoju i codziennie przychodza do niej mezczyni z workami na głowie i pytaja sie o okolicznosci wybuchu itp. pozniej dowiadujemy się ze traci ona pamiec co jakiś czas (nie pamietam). Cala procedura sie powtarza oni do niej przychodza robia ciagle to samo i czym...
więcejFilm obyczajowy, dramat raczej wyemitowany po 2005. Podobniez na podstawie faktow. Historia toczy sie w Stanach Zjednoczonych w latach 60. Kobieta ma trojke dzieci i jest samotna. Dlatego tez przychodzi opieka spoleczna i nieslusznie zabiera jej dzieci. Nastepnie ona stara sie je odnalezdz, ale bez skutku. Mija kilka...
więcej