Zna ktoś może tą komedię. Pamiętam dawno jak jechałem autobusem na wycieczke to chyba był rok 2009 (więc musiała to być komedia, która miała premierę dość dawno) to oglądaliśmy w autobusie komedie. Nauczyciele jednak ją zwg. na specyficzny humor wyłączyła. Pamiętam jeden cytat, brzmiał on: "Jestem tak zje@any(lub...
Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi przez zadającego.
3. Film musi mieć minimum 5000...
Szukam głównie ciekawych filmów o tej tematyce, mogą być również seriale i literatura..
Prosze pisać czemu warto, to znacznie bardziej ułatwi mi wybór:)
By nie dublować (widziałam):
seriale: http://www.filmweb.pl/blog/entry/489021/Seriale.html
Witam. Szukam filmu, który musi mieć więcej jak 5 lat. Głównie akcja kręci się z dwoma aktorami. Niestety pamiętam jedynie jedną sytuację z filmu. Aktor rzuca monetą wcześniej mówiąc do swojej koleżanki/dziewczyny "Orzeł ja wygrywam, reszka Ty przegrywasz" po czym oczywiście wygrywa losowanie :)
Pamiętam kiedyś oglądałem film Dziewczyna szuka chłopaka dla swojej matki kelnerki przez internet nagrywa filmik w którym matka opowiada o sobie na portal randkowy. Gdy umawia się z mężczyznami w barze gdzie pracuje jej matka mówi im żeby nie mówili dla jej matki że są z portalu randkowego. Jeden facet który się umawia...
więcejNikt nie jest w stanie podać mi tytułu tego filmu - pamiętam tylko jedną scenę. To prawdopodobnie był film gangsterski, w tej scenie facet zakrada się do pokoju gdzie śpi dwójka dzieci, przytyka im poduszki do głów i oddaje strzały z pistoletu. Nie wiem, z którego roku był film, widziałam go jako dzieciak w latach 90....
więcejPamietam tylko scenę w której jedzie rodzina samochodem i się zatrzymują żeby skorzystać z telefonu przy drodze i w tym momencie z duża prędkością wjeżdża ciężarówka w ten samochód i prawdopodobnie ginie w nim córka tych rodziców
Pewna kobieta rok wcześniej przegrała wybory na prezydenta czy coś . I tym razem postanawia zrobic z niego tak jakby swojego reprezentanta by głosił jej poglądy .ona coś chciała zmienić edukacje. I ten facet to mam siostrę z dziećmi. Wydaje mi sie ze tego gościa to grał Ryan Reynolds ale spr i nie moge znaleźć tego...
więcej
Cześć!
Słuchajcie, nie umiem sobie za nic przypomnieć tytułu filmu. Oglądałam go już pare lat temu i pamiętam jedynie fragment.
Chodziło o to że główny bohater pisze na dość dużej sali „test” by dostać się na szkolenie agentów czy coś w ten deseń. Z każdej strony obserwują tych piszących i wyrzucają tych co ściagają...
Witam, nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, opowiada on o starszych ludziach, którzy udają miłych, wynajmują młodym ludziom mieszkanie u siebie, a po jakimś czasie ich zabijają by z ich krwi zrobić coś co wydłuża Im życie. Film głównie opowiada o konkretnej parze, kobiecie (blond włosy) i mężczyźnie, którzy starają...
więcej