Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam meczy mnie od paru dni pewien film jaki widziałem . Niestety nie moge sb przypomniec tytulu, aktorów ani nic oprocz tego ze : Byl to hiszpański film sprzed paru lat mial nie wiecej niz 10 pat dział sie w madrycie w lecie. Byl bardzo sloneczny kolorowy i ładny. Nie jestem pewien czy to byla komedia czy...

więcej

Poszukuje filmu, a właściwie to kolega szuka.
Opisał go w ten sposób:
"Jest to film o gościu w białej masce który jest sierota i został wydalony z miasta jakoś tak. Rabuje i zabija ludzi którzy mu kiedyś zawadzili i doprowadzili do tego że stracił swoje imię i dlatego też szukają go ziomki w cylimdrach bo morduje...

więcej

Jeśli lubicie oglądać filmy a jak widać lubicie to proszę was o wypełnienie krótkiej ankiety, która znajduję się w informacjach o mnie, z góry dziękuję ;)

Znacie jakiś film chwytający za duszę, wywołujący bardzo, ale to bardzo mocne emocje, bo zauważyłem, ze od roku jestem wyzyty z uczuć, oglądam requiem dla snu- zero emocji, inne filmy- zero emocji, nic mnie nie rusza. Może macie jakiś film taki tajemniczy, a zarazem piękny, że nie zapomniałbym go do końca życia?

Proszę czy ktoś mógłby wymienić angielskie portale informacyjne o filmach

Poleci ktoś dobry horror?

jestem zainteresowany filmem
http://www.filmweb.pl/film/Keep+in+Touch-2015-752015
https://www.imdb.com/title/tt3344998/
czy może mi ktoś przybliżyć faktyczną datę premiery, puszczali to gdziekolwiek już? czy dopiero w tym roku? chyba ni9e ma go nigdzie...

Witam, znacie może seriale zbliżone klimatem ale bez takiego humoru ? Okultyzm itp. Coś jak tutaj. I seriale nie dla młodzieży. Mam 33 lata więc "Zmierzch" oraz inne takie takie nie są dla mnie :)

Nie pamietam kiedy i na jakim programie go widziałem, ale moje zmęczecie po pracy sprawiło że jedyne co pamiętam to scena gdy inny żołnierz chce rozbić głowę innemu rannemu żołnierzowi aby ukrócić mu cierpienią. I gdy już chcę go dobić kamieniem tamten drugi broni się i w ostateczności zabija go zarzucając mu kamień...

więcej

Szukam już od kilku dni filmu, pamiętam że było to w wojsku i chłopaki mieli tam szkołę, pamiętam że czytali tam hamleta, musieli też nauczyć się współpracy. pamiętam że ten ich nauczyciel był dość niski, trochę grubszy i nosił okulary... do tej pory go nie znalazłam, może wy kojarzycie ten film, tytuł :)