tak jak pamiętam, film garany jest w jednym pomieszczeniu. Jest to komedia o dwóch rodzinach, których dzieci pobiły się.
Jak się nazywa film o bogach w których jeden brat zabija drugiego i synowi chyba tego zabitego wylupuje oczy potem taki jakiś gościu znajduje jego oczy i chcą się na tamtym zemścić
Niestety nie mogę przypomnieć sobie szczegółów filmu, widziałem go bardzo bardzo dawno temu. Zapadł mi w pamięci jeden ważny szczegół, po zmarłych przychodził indianin ze swoim koniem. W filmie była pewna intryga w, której w jednej ze scen mężczyzna kopiąc ogródek nagle podniósł głowę, zobaczył wyżej wymienioną postać...
więcej
Podajemy kilka filmów (przynajmniej 3 ale może być więcej) i osoba zgadująca ma za zadanie odgadnięcie elementu, jaki je łączy.
Np:
Piękny Umysł
Fight club
Psychoza
I odpowiedź brzmi: choroba psychiczna.
Jako podpowiedzi będą służyć kolejne filmy.
Po potwierdzeniu odpowiedzi, gracz ma 2 godziny na zadanie...
Pamiętam tyle, że uprowadzono kobietę do jakiejś jednostki wojskowej, która znajdowała się na pustyni. Na kobiecie przeprowadzano jakieś badania (eksperymenty?). Możliwe, że testowano jej organizm na wytrzymałość. Była trzymana w jakiejś celi. Raz dostała jakiś zastrzyk i próbowała uciec, a ktoś w jej tym wszystkim...
Witam,
Szukam filmu podobnego motywem do "Szkoła Uczuć" - zadufany, popularny i przebojowy chłopak zakochuje się w płci przeciwnej, następnie stopniowo przechodzi transformację swojego życia, charakteru.
Miejsce na Ziemi od razu mówię odpada, obejrzałem i wyglądało to słabo, ale sam motyw naprawdę przypadł mi do...
Witam.Szukam tytułu filmu który kiedyś oglądałem ale nie mogę przypomnieć sobie tytułu.Film był o dorosłej kobiecie która mieszkała w domu opieki społecznej i była typowym"warzywkiem" nie mówiła, musiała zawsze dostawać pomoc.Pewnego dnia naukowcy stworzyli eksperymentalny lek który sprawił że wróciła ona do normalnego...
więcej