Proszę o pomoc w znalezieniu horroru z lat 2000-2006 (tak myślę), pamiętam niektóre sceny z filmu jedną z nich jest podróż nocą skłóconej matki z córką. Po drodze zabierają autostopowiczkę hipiskę która puszcza specyficzną muzykę - wysiada w środku lasu i znika. Kolejna urywki jakie pamiętam to, że córka ucieka od...
Cześć, szukam pewnego wstrząsającego filmu, w którym główną postacią była niepełnosprawna psychicznie, niema dziewczyna, która została przybita przez opryszków i zgwałcona. Pewien chłopak pobił (zabił?) sprawców, sam zginął, został pochowany w samochodzie, zgodnie z życzeniem. Jednak na tylnej kanapie schowała się owa...
więcejWitam, szukam jakiegoś filmu gdzie główny bohater musi uciekać, ukrywać się. Taka walka o przetrwanie z elementami MacGyver'a (zrobił coś z prostych przedmiotów) też mile widziane :) gatunek każdy
Siemka!
Opiszę co pamiętam z filmu.
poszukuję jego tytułu aby móc go z moją narzeczoną pooglądać w wolny wieczór.
Film rozgrywał się w przyszłości.
Policjant zostaje zbudzony z krio snu/z uśpienia w którym trwał przez X lat aby znaleźć złego gościa, który też był w podobnym śnie uwięziony.
Jedna z niewielu...
Kilka lat temu oglądałem film ale nie pamiętam tytułu. Ogólnie to był o jakimś "cyrku" który jeździł po miastach i spełniał ludziom marzenia przenosząc ich do świata który wyobrażał sobie jakiś starszy facet. Potem była jakaś scena gdzie jakiś gość wieszał się na gałęzi i były dwie rurki (jedna prawdziwa a druga...
Usiłuję znaleźć tytuł i tyle pamiętam:
- film oglądałem w latach 60 tych (oczywiście czarno biały był:)
- rewolwerowiec/kowboj/płatny zabójca/ były żołnierz - tego nie pamiętam
- ucieka przed licznym pościgiem, który chce go dopaść i ukarać - za co, nie pamiętam
- podczas ucieczki trafia na samotną farmę, w której...
Witam szukam filmu w ktorym grupa kolesi co swieta imrpezowal i to byla ich tradycja, kupowali trawe do goscia ze starej fury i chcieli dojsc na jakas impreze ktorej miejsce byloi utajnione