Hej, potrzebuję pomocy w skojarzeniu tytułu filmu.
Jedyne, co z niego pamiętam to scena końcowa, a i tak nie jestem pewna, czy zapamiętane szczegóły są zgodne z prawdą ;) Kojarzę, że ostatnia scena przedstawia jakieś przedstawienie (chyba bardziej koncert), gdzie wszyscy śpiewają (chórki). Muzyka jest niesamowicie...
Szukam tytułu pewnego filmu. Jest to prawdopodobnie film z lat 90tych. Młode małżeństwo (lub narzeczeństwo)wyjeżdża do jakiegoś kraju. Na miejscu zostają uprowadzeni z pociągu przez rebeliantów i uwięzieni w ich obozie. Tam poznają francuskie małżeństwo, które zostało uprowadzone jakiś czas wcześniej. Porywacze chcą od...
więcejWitam poszukuję filmów z takim typowo amerykańskim klimatem lat 80 i 90. Ujrzałem taki klimat właśnie w serialu Stranger Things i naprawdę pokochałem to, w życiu jako mały dzieciak obejrzałem kilka takich produkcji, ale teraz już nie pamiętam tytułów. Chodzi mi przede wszystkim o takie filmy osadzone w high-school'ach...
więcej
stewardesa w pabie na maszynie grającej wybiera numer G6 jest to Divinyls - I Touch Myself
podrywa faceta, idzie za nim do męskiej toalety
w nocnym klubie gość podchodzi do koluny głośnikowej i dotyka głośnik
z ubioru wygląda na akcję w latach 70-80
jest jakiś koncert na placu przy Gran Caffè Margherita - Caserta...
szukam filmu sceny w Chicago East Ohio st, Cloud-Gate, Centennial Wheel,
Wave Swinger, The Field Museum, Shedd Aquarium - biały delfin,
aktor z brodą, aktorka brunrtka krótkie włosy - wspomnienia z młodości.
Witam pamiętam strasznie mało ale film ogólnie był o mężczyznie który sypiał z bogatymi kobietami które w zamian go utrzymywały należał do klubu z którego został wyrzucony i przez chwile mieszkał u kumpla który go potem wyrzucił
Witam, otóż za niecałe 5 miesięcy czeka mnie matura. Postanowiłem stworzyć listę filmów, które mogą być pomocne na egzaminie z j. polskiego. Sam osobiście pisząc w liceum wypracowania na polskim zawsze sięgam po różnego rodzaju filmy przy podawaniu innych tekstów kultury, jako dla kinomana, wydaje mi się to...
Niech ktoś skorzysta ze swoich dojść, bo dzisiaj jest już premiera tytułowej animacji, a nie można oceniać...