Poleccie jaies filmy jak w temacie, cos o rozbitkach na bezludnych wyspach
P.S lost, błekitna laguna,cast away, piekł na pacyfiku - widziałem
Film chyba francuski. Dwóch ojców jedzie z córkami na wakacje (ich córki są przyjaciółkami). Pojawia się zakazana miłość - jedna dziewczyna uwodzi ojca przyjaciółki. Potrzebuję sprawdzić jeden motyw. Help me! :)
Witam, szukam filmu, który niestety oglądałem dosyć dawno i kojarzę tylko urywek, a mianowicie: mężczyzna, najprawdopodobniej agent razem z kobietą na terenie rosji w zimę uciekają/ukrywają się przed policją, w pewnym momencie brakuje miejsc ucieczki więc mężczyzna ukrywa się w pobliskiej rzece, następnie szukają...
Witam szukam telenoweli w której małżeństwo nurkuje w morzu i jeden chyba z nurków ucina linke do tlenu i kobieta zaczyna się dusić nie pamietam więcej bo kiedyś ja oglądałam jak byłam mąla a chciałbym sobie ja przypomnieć jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedz z góry Dziekuje
Fabuła opowiada o morderstwach chyba w latach 90. w Japonii, policjant zajmujący się schwytaniem mordercy nawala i uznaje to za porażkę. Kilkanaście lat później rzeczony morderca wydaję książkę o tym jak dokonał tych mordów. To dość nowy film, proszę o pomoc
1) Wydawało mi się że to Fasolowa wojna, ale niestety
Młody student z USA przyjeżdża na praktyki gdzieś do hiszpańsko języcznej społeczności. Na pierwszym spotkaniu zaczyna im wyjaśniać dlaczego powinni pola orać w poprzek zbocza a nie wzdłuż. Patykiem na pochyłej nawierzchni robi bruzdy wzdłuż i w poprzek, następnie...
Złożyliście mi "propozycję nie do odrzucenia"..WYKRYLIŚCIE,że mam Ad Blocka!Za reklamy-macie płacone nie za to,że JA je MUSZĘ OBEJRZEĆ,tylko za to że je EMITUJECIE! NIE BĘDZIECIE MI DYKTOWAĆ,co mam mieś zainstalowane na moim komputerze OSOBISTYM!Bo jest on OSOBISTY!Jak dowód osobisty; majtki czy szminka! NIKT OBCY NIE...
więcej