Nie mogę dodać oceny - pojawia się komunikat "przeładuj stronę i spróbuj ponownie", ale to nie pomaga.
Chyba francuski, kanadyjski albo niezależny USA. Stosunkowo nowy. Znany aktor w depresji nawiązuje korespondencję z nastoletnim fanem i wybucha z tego afera pedofilska.
chyba aktorem CHASEM, taka scenka, gostek wypędza kaczki ze stawu a po dluzszej chwili słychac strzał w oddali (polowanie) i całe stadko grzecznie wraca z powrotem
Może być coś w stylu The Collingswood Story. Najlepiej z USA, rok 2002-2005. Klasa B, C czy nawet Z :P Czekam na wasze propozycje, dziękuję ^^
Witam. Szukam filmu w którym para zakochanych wybiera się pod namiot. I po pewnym czasie zaczyna ich atakować jadowity waz. Uciekają przed nim a on podąża za nimi. Film jest z po 2000 roku. Nie wiem jaki jest gatunek filmu czy horror dramat albo thriller.
Witam. Poszukuję filmu z gatunku najprawdopodobniej horroru. Pamiętam że byli na pewno chyba ojciec i córka którzy byli w Egipcie i posiadali jakiś artefakt i byli ścigani przez chyba sfinksa.
Szukam tytułu filmu w którym s-f w którym gosc trafia do innego "swiata"moze tam skakac wysoko walczy z kim sa statki ktore lataja prosze o pomoc
witam, na początku lat 90-tych jako młody chłopak oglądałem film na VHS-ie u kolegi, tytułu niestety nie pamiętam stąd moje pytanie, mianowicie generalnie tematyka UFO, główni bohaterowie to pilocie odrzutowców którzy widzieli jakiś NOL, jeden z nich ginie w niejasnych okolicznościach (chyba wraz samolotem) tzn....