Witam. Szukam filmów, w których mąż oskarżony jest o zastrzelenie bądź inny sposób zabójstwa żony lub kochanka żony za zdradę.
Naszła mnie ochota na odmóżdżający maraton, poszukuję filmu z:
- duża ilość scen batalistycznych, najlepiej ukazających ofensywe/defensywe/zamieszki/powstania
- najlepiej motyw apokaliptyczny lub przedstawiający obraz umierającego świata
Filmy które praktycznie idealnie wpasowały się w moje gusta wyżej wymienione,...
jak w tytule, to chyba dość stary film, bo oglądałam go kilkanaście lat temu, pamiętam że dziecko wypuściło balon z przywiązanym listem i on poleciał gdzieś bardzo daleko i ludzie, którzy go znaleźli się z tym dzieckiem potem skontaktowali i chyba spotkali, kojarzy ktoś ten film?
hejka ,
dawno temu ogladałam horror , ktory byl dosyć dziwaczny i mial dwa albo trzy watki ,ktore potem łączyły sie w całość.Rzecz dzieje sie w Ameryce ,klimat pustynny. Mezczyzna wraca do domu , potrąca ''cos ''na jezdni ,nie wie czy to sen czy tez jawa.Pozniej dostaje się do opuszczonego miasteczka , a w nim do...
Witam szukam Filmu konkretnie jest on o tym że Gość zatrudnia się jako ochroniarz jakiejś "Striptizerki (Ciemnej karnacji) i Ona ma chłopaka też ciemnej karnacji"
Początek odbywa się w jakimś klubie czy coś, Ten ochroniarz tam przychodzi siedzi rozmawia z nią Charakterystyczne jest to że często palił papierosy. Po...
Witam, parę lat temu oglądałam ciekawy film ale nie pamiętam jego nazwy. W nim chodzi o to, że jedna dziwczynka wprowadza się do nowego domu, lecz w jej pokoju były jakieś tajemncze dzrzwi i kluczyk. Na początku nie otwierała tych drzwi, lecz po pewnym czasie bie wytrzymała. Za tymi drzwiami było bardzo podobnie, lecz...
więcej
Witam Serdecznie
Film oglądalam kilka dobrych lat temu , nie moge go nigdzie odnalezc. Fabuła przedstawia dwie siostry , (jedna byla zla) . Ta zła bedac zazdrosna o ukochanego pierwszej zaklina mu serce by ten pokochal ja. Koncowka fipmu orzedstawia transformacje zlej siostry w bialego smoka ( ginie na koncu i...
Witam
Szukam pewnego filmu . Komedia w której to 3 facetów ( chyba koledzy ) przybywa do jakiegoś domu wypoczynkowego . Okazuje się chyba na drugi dzień że ich żony które przyjechały chyba z nimi ( tak podejrzewam ) "dały w długą " samochodem jednego z nich bo miały ich z różnych powodów dość .
Teraz trochę o...